Mit tegyek? Egyszerűen nem tudom elfelejteni.
Lehet velem van a baj, de nem értem ezt a "kedvenc ló" választást... Miért nem foglalkozol mindkettővel, vagy minden lóval, és élvezed ugyanúgy a társaságukat? Persze ha megismered őket biztos jobban fogod érezni valamelyikkel magad, vagy jobban megértitek egymást. De az nem olyan mintha bemennél a mondjuk 3. órádra és ráragasztanál egy lóra az egyetlen "kedvenc" matricád...
És hát, ezek nem a tieitek, iskolalovak, szóval jobb ha megszokod hogy másnak is ugyanannyi joga van kapcsolatot teremteni velük mint neked. Habár egy ló-lovas kapcsolat nem egy-két osztálylovaglás meg simi alkalmával köttetődik, szóval igazán erős kapcsolat inkább a saját lóval alakul ki. Őket gondolom napi szinten sok más-más gyerek lovagolja.
pont arra az esetre emlékeztetsz, amikor 12 éves voltam és őrülten megszerettem egy lovat. folyton csak vele akartam lenni, más ló nem is érdekelt. aztán megláttam, hogy valaki mással nagyon jó barátok. majd' megszakadt a szívem és olyan mérges lettem, hogy "dacból" úgy tettem, mintha egy másik lóval lenne nagyon szoros kötelék köztünk. Azt akartam elhitetni magammal, hogy lesz*rom azt a másik lovat és nem érdekel szeret-e engem vagy sem. Természetesen nem így volt, legbelül kín szenvedés volt rá nézni is. De hogy becsapjam magam, direkt nem foglalkoztam vele. Az összes többit ajnároztam, különösen egyet nagyon. Aztán egyre inkább elmúlt ez a hülyeségem és beláttam, hogy nevetséges amit csinálok. Az a legszebb az egészben, hogy amelyikkel annyira foglalkoztam, tényleg nagyon mély kapcsolat alakult ki köztünk.
Azt tudom tanácsolni neked, hogy szeresd (vagy legalább próbáld meg) ugyanúgy mindkettőt, és később majd eldől melyikkel barátkozol meg igazán. Aztán lehet, hogy majd egyszer kapsz egy saját lovat, aki csak a tiéd és őt fogod szeretni, vagy egy teljesen másik lovat. :) Remélem segítettem.
Előre szólok, hogy meg ne sértődj, főleg ha nincs igazam, mert távol áll tőlem hogy megbántsalak.
Szerintem te nagyon szeretnél "nagyon kötődni" egy lóhoz, gondolom imponálnak az olyan kapcsolatok mint a lovas filmekben, és ezt keresnéd úton, útszélen a "szimpatikus" lovakban. De szerintem keveredik ebbe a mostani ügyben egy kis belemagyarázás is, ha magadba nézel tisztán.:) Te mondtad hogy 3-szor ültél ezen a lovon, viszont ehhez képest túlságosan is nagy érzelemszálakkal írod le a szeretetedet felé... A fentebb írtakhoz nemigazán tudnánk szerintem már jobb tanácsokat hozzáírni, így nem ismétlem magam. A ló pedig ha sokat foglalkozol vele, ugyanúgy megszerethet téged is mint őt. Ez olyan mint hogy neked sem csak egy barátod lehet egyszerre, és nem akarnak kiközösíteni jobb esetben. Sajnos egy ilyen lovasiskolás esetben ennyit tudsz tenni a dologgal...
Én nem iskolalót szeretek így, de egyébként én azért megértem a problémádat. Viszont én nem tudom más hogy van vele, de nem tudok egyik napról a másikra másik lovat szeretni úgy igazából nagyon.
Nagyon jó dolog kötődni lóhoz, furcsa a helyzeted, de megértem. Próbáld meg esetleg a másik lóval is, de az előzőt se hanyagold.
Bár szerintem iskolalóhoz nem jó kötődni, de ha valakinek nincs lova és nagyon szereti a lovakat, akkor előfordulhat akár. Nekem is van ismerősöm, aki iskola lóért van oda nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!