Kitöltitek a lovatok adataival?
Több kérdésem lenne :D Csak mert kíváncsi vagyok :)
1. Van lovatok?
2. Mi a neve?
3. Milyen fajta
4. Hány éves?
5. Volt már olyan pillanat, amikor megnyúztad volna? :D
6. Hány cm?
7. Könnyen kezelhető?
8. Versenyzel vele, vagy esetleg esélyes lenne egy versenyre?
9. Hányas a méretei, nehéz találni rá kötőféket vagy nyerget vagy ilyesmit?
10. Volt már más lovad?
11. Milyet ajánlanál egy kezdőnek?

1. Van.
2. Pinky.
3. Énpicipónim.
4. Minimum 20, de inkább 22.
5. Soha, nagyon békés póni.
6. Kb. 12.
7. Abszolút!
8. Oviban gyakran versenyeztünk - változó eredménnyel.
9. Hát igen, az macerás, de nem lehetetlen.
10. Igen, van egy csikója is.
11. Kezdőnek szerintem teljesen jó.

3lovam van.
Egy 10 éves oldenburgi kanca, Dzhulietta. Díjloviban versenyzik, 173cm magas, jó fej, kezelhető, imádom.
Griffen, egy 8 éves pinto, nagyon elegáns, kedves, kis hobbi ló. kb. 165cm lehet, jól ugrik tervbe van a versenyeztetése.
Silas, 4éves magyar sport paci, képzés alatt, 160 körüli magassággal. Okos, kiváncsi, tanítható, igéretes verseny lonak készül.

Nincs.
Névte Lenke.
Képzeletbeli.
89, halálán van.
Párszor már megnyúztam, ezért van halálán.
189cm.
Nagyon.
Nem versenyzek vele, mert mindig megharap, ha ráakarok ülni :(
Nagyok a méretei, így nem is engedem bárhova egyedül, mert könnyen fájdalmat okoz.
Nem és nem is lesz.
Nem ilyet.
Szia!
Igen van.
Lutri Fort
Ügető
8 éves
Nem, a lovam a társam,nem egy haszonállat...
kb. 165 cm
Kinek mit jelent a könnyen kezelés. Nekem igen,míg másoiknak nem hisz nem ismerik az ügető fajtát.
Természetesen esélyes az ügető versenyre 3-7 éves koráig ügetőn volt.
Nem nehéz, Full-os minden
Igen volt egy Kisbéri-m sajnos 17 évesen elhunyt.
Ey kezdőnek iskolalovat ajánlanak az emberek. Szerintem nem a fajtát kell nézni,hanem egy lónak a személyiségébe kell beleszeretni.
Üdv.

Lesz 1-2 hónap
Maya
Shagya
3
Nem
Marmagassága kb 160-165 cm
Igen
Majd fogok
Könnyű találni
Nem
Nem őt

Van
Maci
Oldenburgi
8
Még soha, ő egy igazi álomló.
178
Igen, nagyon. Teljesen megbízható, még ha mellettünk motoroznak, vadásznak, akkor is. De ha terepen hátul vágtázik, akkor nem lehet megfogni, elkapja a hév, és a világ végéig rohan, úgyhogy olyankor nem. Elöl nincs baja.
Még nem versenyeztem vele, de a régi tulajdonosa igen, és szépen szerepelt díjlovaglásban, egy-egy kezdő ugróversenyen is indult.
Minden Full-os cucc passzol rá, egyedül kantárt nehéz találni a busa fejére.
10. Nem, ő az első lovam. Előtte béreltem más lovat, hogy kipróbáljam, van-e elég időm egy lóra.
11. Tapasztalt, nyugodt, együttműködő, kezes 10 év körüli heréltet, aki többet tud a lovasánál, hogy tudja "tanítani". Az oldenburgi fajta remek, csak sajnos elég drágák.

1. Van lovatok? igen
2. Mi a neve? Kedves
3. Milyen fajta? morzsautcasarkimix
4. Hány éves? 23
5. Volt már olyan pillanat, amikor megnyúztad volna? :D igen
6. Hány cm? 162
7. Könnyen kezelhető? nem
8. Versenyzel vele, vagy esetleg esélyes lenne egy versenyre? egyszer voltunk, 2.hely.. többször nem megyünk mert idegbeteg..xd
9. Hányas a méretei, nehéz találni rá kötőféket vagy nyerget vagy ilyesmit? cobot szoktam venni kötőféket nay intervallumút veszek, amúgy kocsiló szóval a nyereg dolgot passzolom
10. Volt már más lovad? igen
11. Milyet ajánlanál egy kezdőnek? középidős kancu..de lófüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!