Titeket nem idegesít hogy sokan nagyon könnyűnek tartják a lovaglást?
1. Titeket nem zavar, idegesít?
2. Mit tesztek vagy mondtok ha valaki azt mondja milyen könnyű?
Véleményt mondhattok de kulturáltan.
Hm, visszaemlékszem, mikor tizen-egykét éves korom körül (ez több, mint 30 éve volt) ..már lovagolgattam, csak amolyan hobbi-lovasként, alkalomszerűen. Barátnőm is ki akarta próbálni, de arra emlékszem, mikor előtte magyaráztam neki, azt mondta, mit kell ezen annyit magyarázni, ez tök egyszerű.
Aztán elvittem lovagolni. Már induláskor az első lépéseknél leesett, vissza sem ült. Később még próbálkozott egy-két alkalommal, de abbahagyta.
Talán mégsem volt olyan könnyű??
Én meg elvittem a holland haveromat, aki állítása szerint sosem ült még lovon, hát vazze, lépett-ügetett, patanyomfigurákat lovagolt, és az istennek sem akart leszállni róla, végül, négy (!) óra elteltével is csak azzal tudtuk nagy nehezen lecsalogatni, hogy finoman emlékeztettük, hogy ez nincs ám ingyen, és már ötszámjegyű összeggel lóg a lovazdának... na akkor leszállt.
És még azt mondják, hogy a magyar a lovas nép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!