Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Titeket nem idegesít hogy...

Titeket nem idegesít hogy sokan nagyon könnyűnek tartják a lovaglást?

Figyelt kérdés

1. Titeket nem zavar, idegesít?

2. Mit tesztek vagy mondtok ha valaki azt mondja milyen könnyű?

Véleményt mondhattok de kulturáltan.

2013. aug. 27. 10:57
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
100%

Engem nem zavar h vki azt mondja h könnyû mert az valószínûleg nem

próbálta v csak dicsekedni akar azzal h ô mennyire jó és neki milyen jól megy...

Ne foglalkozz vele!!!

2013. aug. 30. 18:21
 22/34 Orchidea99 ***** válasza:
100%

De nagyon, engem borzasztóan. Ilyenkor álltalában az illető tudja hogy nem könnyű, így az ő játékát kell játszani pl így:

- Olyan könnyű a lovaglás

Én: Igen? Akkor várlak sok szeretettel a ... lovardába, de viszek kamerát is, hogy a többiek is lássák milyen könnyű!

Vagy valami ilyesmi, ha jól alakul a dolog akkor zavarba jön, de ha belemegy akkor is hívd el, beszéld meg az oktatóddal (ha jó fej akkor benne lesz a buliba)és ültessétek fel egy lóra. Persze azért az ő biztonságára is gondoljatok, és ne egy haladó lóra ültessétek. Ha tett pár kört lépésben (EGYEDÜL, NINCS VEZETGETÉS) akkor mondhatod hogy kezdjen ügetni, meg ilyenek. Kamera legyen kéznél. Másnap tuti hogy befogott szájjal fog üldögélni az izomláz és a szégyen miatt.

Ui.: Végig tartsátok magatok előtt a lovat is, hogy neki is jó legyen, ha esetleg nyugodt lóról van szó aki kötőfékkel azaz zabla nélkül is engedelmes akkor olyanra kerüljön, mert úgy nem tudja bántani a száját. Persze viselkedjetek úgy vele mint egy rendes lovassal, folyamatosan mondjátok a hibáit, hogy mire figyeljen. Talán még kedvet is kap a lovagláshoz, így te mindenképp nyersz.

2013. aug. 31. 13:13
 23/34 anonim ***** válasza:
2013. aug. 31. 16:15
 24/34 A kérdező kommentje:

22. ez jó ötlet kipróbálom

23. ez jó kérdés bár ha nem tud lovagolni (xD ott is mondtak ötleteket hogy miről szól a lovaglás)

A videó nagyon jó de a többiek válasza is klassz.

2013. aug. 31. 17:03
 25/34 anonim ***** válasza:
2013. szept. 6. 20:10
 26/34 anonim válasza:
38%
Mindenki gondoljon, amit szeretne. Én természetes lovas vagyok, és azzal egyet értem, hogy az igazi lovaglás elsődlegesen nem sport. mozgásművészet és életstílus, gondolkodásmód.
2013. szept. 8. 12:09
 27/34 A kérdező kommentje:
És az hogy versenyzel az miért nem sport ugyanúgy izmokat használsz és figyelned kell.
2013. szept. 8. 15:05
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert sokan úgy gondolják, hogy ülsz a lovon és viteted magad, néha meghúzod a kantárszárat, azzal fordulsz, aztán annyi. Alárúgsz kettőt akkor megy, megrántod a szárakat egyszerre, megáll, ehhez nem kell nagy tudás. Az ugrás is tinglitangli, néha ki kell könnyíteni, de a ló ugrik, te csak odakormányzod a fent ismertetett módon. Há' ezt akárki megcsinálja, annyit kell megtanulnia, hogy hogyan maradjon fent egyes jármódokban, ezt mondjuk egy hét alatt megtanulja, mert mint mondtuk, a lovaglás az lóf... Sajna ezt a látásmódot nehéz megváltoztatni azokban, akik nem nyitottak erre kicsit sem.
2013. szept. 8. 19:53
 29/34 anonim ***** válasza:
10%
Na ne má! Csak ülsz a dögön, az meg fut veled, mi ebben a sport? ;-)
2013. szept. 9. 14:48
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Én kezdő vagyok, és nem könnyű, mert most kell meg tanulni az alapokat és nagyon izomlázam szokott lenni egy pár napig :)

Könnyebbnek képzeltem, de nem nagyon könnyűnek :)

engem is idegesítene, de még nem találkoztam szerencsére ilyennel :)

2013. szept. 9. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!