Mit tegyek, ha szeretném, de félek? (Lent)
Nagyon szeretnék lovagolni tanulni, viszont félek. Kiskoromban egyszer megindult alattam a ló és azóta tartok a lovaglástól, viszont mindig is lovagolni szerettem volna. Van valami ötletetek, hogyan győzzem le a félelmem?:/
Nagyon köszi előre is! 13/L
Én azt ajánlom, mint az első válaszoló, hogy sokat legyél a lovak közelében. Én egy elég rossz lovardában kezdtem a lovaglást, nem egy kezdőknek való lovakkal. Nagyon sok rossz emlékem volt, és egy hónappal ezelőttig féltem a lovaktól, pedig másfél évig lovagoltam. De megismertem egy hihetetlenül aranyos lovat, akihez még egy 2 éves gyereket is be lehet engedni (kivéve ha vannak legyek, mert akkor véletlen rúghat),és még idegenek is átbújhatnak a hasa alatt. Ő megtanított arra, hogy fölösleges félnem a lovaktól, ők nem bántanak (kivéve ha adsz rá okot). Ma már félelem,stressz nélkül megyek ki hozzá,a bizalmunk egyre csak növekszik (már így is elég nagy :D) és fölszabadultam lovagolunk :)) És azt is megtapasztaltam, hogy a ló a legjobb tanítómester! Ja és eddig életemben egyszer ültem szőrén, de nyereg nélkül sokkal jobban lehet "érezni" a lovat. Amióta megismerkedtem vele, csak szőrén lovagolok, és sokkal jobb!
Úgyhogy azt ajánlom, legyél minél többet a lovakkal, megéri küzdeni a félelem ellen! :)
13/l
(utolsó válaszoló voltam :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!