Ez így szabályos, rendben van? Lovasoktatós kérdés.
Lehetsz te akármilyen nagy lovas tehetség,de ez így akkor sem normális.
Elsô órán csak tanügettünk, második órán kezdtük el a tanügetést, 7. vagy 8. alkalommal a vágtát majd késôbb megtanultam a szárat kezelni, és 3 hónap után kerültem le a futószárról. Na nem mintha olyan béna lettem volna, ahova én járok mindenkivel így csinálja/csinálta az oktató. Nem véletlen hogy ott minden haladónak kellô ülésbiztonsága van. Tudom hogy büszke vagy magadra mert agyondicsért az oktató, meg mert levett a futószárról. Ennek most nagyon örülsz, de késôbb meg fog változni a véleményed, hidd el. És ennek semmi köze nincs a tehetséghez,elhiszem hogy nagyon ügyes vagy. Ez az oktatót minôsíti nem téged. Emlékszem én is mennyire irigyeltem a haladókat, hogy egyedül lovagolhatnak, de nem hiába voltam annyit futószáron, most versenyeket nyerek. És sokszor direkt kérjük az edzôt h futószárazzon minket egy kicsit, mert hidd el a világbajnokok meg a nagyon profik is vissza ülnek néha futószárra. Ez nem szégyen, ez nem "szükséges rossz",ez a lovaglás alapja amit ha nem csinálsz kellô ideig, késôbb megbánod. Jó lovazást :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!