Ő a volt edzőm, vélemények? Szerintem nincs minden
rendben.
Figyelt kérdés
Egy lovas rendezvényen lovagolt, élőben nem láttam. De nekem nagyon sok negatív érzésem támad a képekkel kapcsolatban. Jó tudom hogy ezek csak elkapott pillanatok, de akkor is. Jó ez így a lónak? ugye nem?
Nagyon fogja a fejét, tépi a száját, nem a tarkója a legmagasabb pont. És jól látom, hogy nagy kantárral lovagolja? Rossz nézni, ahogy kapaszkodik a szájába.
2013. jún. 29. 13:09
2/25 anonim válasza:
Csoda hogy a lónak még nem tört le az állkapcsa, rakat szar
2013. jún. 29. 13:11
3/25 anonim válasza:
Érdekes,hogy edző volt...Úgy tépi a szájat annak a szegény lónak...Rossz nézni...:/
2013. jún. 29. 13:23
4/25 FannaL válasza:
Rossz nézni a lovat. Tuti rossz a lónak amit csinál, látszik rajta. Egyébként ez nem nagy kantár, szerintem hanem sima kantár egy pessoa zablával és a nagy a zabla karikában van egy szár, meg a legalsó kis karikában van egy szár( mivel még a pelham szíjat még nem találták fel -.-).
2013. jún. 29. 13:28
5/25 A kérdező kommentje:
Igen ez pessoa zabla.
3-as válaszoló: már mint úgy értem hogy az ÉN volt edzőm. Szóval még a mai napig oktat másokat.
Fél évet voltam ott, akkor telt be a pohár amikor, 'tépjük be a ló fejét a szügyéig, és juhé ügyes vagy, a ló támaszkodik.' Hát mint ne mondjak, nem bántam meg hogy eljöttem tőle!
2013. jún. 29. 13:38
6/25 anonim válasza:
Igen ez egy pessoa zabla,de akkor is ennek a majomnak a kezébe nem való. Végig vonal mögött van a ló,csúnyán tátog,elvan bújtatva. Itt már mindenki edző lehet ,ha kinevezi magát. Ezt mindenki megtudja csinálni ,kézből lovagolni.
2013. jún. 29. 13:41
7/25 anonim válasza:
Ráadásul díjlovas versenyen semmi sem lehet a ló lábán, a fásli meg főleg nem a legjobb megoldás, igazi edzőnél ritkán látni ilyet, pessoa, feszítő, nagykantár, ilyesmi az ő kezébe nem valóak, és lehetne még sorolni... Sajna nagyon sok a hozzá nem értő a lovaglásban, és ezen változtatni se lenne könnyű mise, a megoldás az, ha ezekkel nem foglalkozol - másképp a végén te jössz ki rosszul belőle, tapasztalat.
2013. jún. 29. 13:50
8/25 anonim válasza:
Mint megtudtam, az én lovamat is hordták hozzá edzésre, sokszor ő ült rajta.
Csak annyit ehhez,hogy nem kevés időbe és munkába tellett,mire az edzőmmel ismét puhává varázsoltuk a ló száját és megértette, hogy a támaszkodás nem a kézbe dőlés ezerrel....
Sokkal kritikusabban kellene osztogatni az edző titulust...
2013. jún. 29. 16:02
9/25 anonim válasza:
Hát ez borzalmas...Helytelen a tartása,a lábfejét kinyomja,és úgy kapaszkodik annak a szegény lónak a szájába,hogy az valami borzalom.Én a lovardámból azt az edzőt úgy kirúgnám,hogy csak na!!! Szegény ló... :( Naná,hogy nem jó neki!!!
2013. jún. 29. 17:57
10/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez nem versenyen volt, 'idomító lovaglás' címen bemutatózott, ahogy én tudom.
A tanítványai szerint meg: 'Egy élmény volt nézni'... én nem tudom ők mit láthattak, de ha ezt, akkor borzalmas hogy van aki még jónak gondolja, és támogatja is amit csinál.
A vicc meg még az, hogy saját lovardát vezet, nem kevés lovassal a háta mögött...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!