Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ő a volt edzőm, vélemények?...

Ő a volt edzőm, vélemények? Szerintem nincs minden rendben.

Figyelt kérdés

Egy lovas rendezvényen lovagolt, élőben nem láttam. De nekem nagyon sok negatív érzésem támad a képekkel kapcsolatban. Jó tudom hogy ezek csak elkapott pillanatok, de akkor is. Jó ez így a lónak? ugye nem?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 29. 13:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ez szörnyű...Akkor ennyi erővel én is lehetnék edző...:/
2013. júl. 7. 15:57
 22/25 anonim ***** válasza:

1. Egy kezdôtôl nem várjuk el hogy ilyen olyan übermenô lovaglócuccban lovagoljanak, de egy edzôn (fôleg ha bemutató tart) illene hogy legyen egy lovaglócsizma/lovaglócipô meg lovaglónadrág. Ez alap.

2. A dolgok hátterét bizony, nem ismerhetjük, elképzelhetô, hogy ideges, nehezen kezelhetô volt a ló. Na de bemutató tartani nem egy nyugodtabb, képzett lóval kéne? Mert ebbôl a közönség szart se tanul.

3. A fásli nem volt a legjobb ötlet.

4. Így tépni nem lehet a ló száját. Ez semmire nem megoldás. Persze, ha ki akar rohanni alólunk a ló nem szabad hagyni, de ez túlzás.

És Gabka77 ha egy lovas így jelenik meg egy bemutatón és így viselkedik a lóval (és ami a "legszebb" az egészben hogy ez egy edzô) akkor a francot se érdekli mi van a háttérben, bôven elég ránézni azokra a fotókra.

2013. nov. 21. 12:30
 23/25 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem lovas cuccban van, még tudhat lovagolni. Tudod, ez a ne a borító alapján ítélj könyvet kategória. Persze, bemutató, ezen lehet vitatkozni, de akkor sem ezek a kritikus pontok.

Én láttam ezt a lovat élőben, úgy, hogy lovagoltak rajta, szerintem felesleges ezen idegen embereknek vitatkozni, hihetetlen, hogy mennyire rosszindulatú emberek vannak, a legtöbb képen nem rángatja a ló száját, aminél pedig nyitva van a szája, az éppen ugrásváltás, nem vagyok szakavatott zseni úgy, mint itt legtöbben, de tizen valahány éve járok lovardákba, és tény, hogy mindenkinek vannak hibái, jó edző, jobb, mint akik előző három lovardában tanítottak, és Gabkának igaza van, jöhetnek rólatok a képek. Nem hiszem, hogy van jogunk úgy beszélni, hogy nem ismerjük sem az embert, sem a lovat, de még csak nem is értünk hozzá.

2013. nov. 22. 22:22
 24/25 anonim ***** válasza:
"Attól, hogy nem lovas cuccban van, még tudhat lovagolni. Tudod, ez a ne a borító alapján ítélj könyvet kategória. Persze, bemutató, ezen lehet vitatkozni, de akkor sem ezek a kritikus pontok." - igaz is. Legközelebb, ha bemutatóra megyek, strandpapucsban megyek, meg rövid gatyában, meg valami minimális, alul-felül kivágott felsőben... Sőt, versenyre is így kéne járni. Ha most te orvos vagy mondjuk, és így jelennél meg a betegek előtt, jogos lenne a felháborodás, mert nem tiszteled meg őket, és magadat, a szakmádat sem. Ugyanez, ha egy politikus bikiniben lép fel beszédet tartani márc. 15.-én, stb... Ha lovasként, és előadóként/bemutatóként mutatkozol meg mások előtt, akkor öltözz fel rendesen.
2013. nov. 23. 20:09
 25/25 anonim ***** válasza:

Ha valaki háklis arra, hogy egy bemutatón, versenyen stb. normális lovasöltözetben jelenjen meg, hát az én vagyok. Viszont nekem sokkal inkább az jött le a képekből, hogy igen, lehetett valami lovasbemutató, de vélhetőleg nem a fotón szereplő ember bemutatózott, hanem inkább olyan, mint aki kiment megnézni (vagy éppen a bemutatót tartani szándékozónak ment segíteni) és kénytelen volt felülni, melegítőpályán, hogy kicsit összerántsa a lovat. Láttam már ilyet.

És továbbra is azt mondom, hogy akkor ítéljünk el habzó szájjal valakit, ha pontosan tudjuk az előzményeket és ha abban az esetben mi magunk sokkal jobban csináltuk volna.

2013. nov. 24. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!