A 140 centis póninkat lovagolhatom komolyabban nyereggel, az én 50 kilómmal?
Megkaptuk dédapánk pónilovát mert ő már túl öreg gondozni. A lovat már 3 hónapja hoztuk át hozzánk. Teljesen egészséges, 11 éves, deres kanca. Kocsizik, belovagolt. Én még alig ültem rajta de mivel már 2 éve lovagolok, és most hogy nem járok lovagolni mert helyette saját lovam lett, azon gondolkoztam elbírna- e rövidebb- hosszabb távon engem. Itthon tartjuk, és van hogy (1 hetente 1x) nagyon vastag pokrócokat teszek a hátára, felkantározom (a kantárt még dédapánk akkor adta mikor elhoztuk a pónit), és kimegyek vele lovagolni a karámba ahol lassan sétálgatunk körbe egy kb. 20 percet. Minden nap lefutószárazom! Arra gondoltam viszont hogy veszünk neki egy nyerget, nyeregalátétet, bokavédőt...stb. de nem tudom hogy érdemes- e így komolyan lovagolni, hogy elfog-e bírni. Mellesleg mikor ülök rajta nem látszik hogy erőlködne alattam, vagy hogy nagyon megdolgozna, levetni se próbál a hátáról.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!