Szerintetek érdemes lenne megvenni ezt a lovat? Tényleg alkalmas lenne később komolyabban díjugratni? Szerintetek korához képest mennyire fejlett. Stb.
Szép a nyaka, a faráról nem is beszélve, jó kiállású lovacska. DE meg kéne nézni a mozgását, az örökölt géneket.
DE alapjába véve, szerintem aranyos csikó.
Tudom ez nem nagy cucc, de az én kupeclovamból akire azt mondták mehet szalonnának, most nyáron ugrottuk meg a 110 cm-ert. Ugyan 4 évbe telt, mert keményen edzettünk, de szerintem semmi nem lehetetlen. Ennél a jó ősöktől származó, ráadásul oldenburgi lóval meg aztán elszárnyalsz majd, ha jól lesz lovagolva. A másik, hogy szerintem egy megbízható helyről van, ismert és kiváló ősöktől, úgyhogy biztos nagyon jó ló lesz :)
A képen egy elég jól kinéző csikó van - ennyit lehet megállapítani. Attól, hogy oldenburgi, még nem esnék hasra. Egyéves csikóból pont akkora eséllyel lesz jó ló, mint semmire sem való.
Élőben többet mutathat, mozgása már most sokat elárul, de mindenképp zsákbamacska marad még pár évig. Az, hogy alkalmas lesz-e komolyan díjugratni, majd az első versenyévada után kezd körvonalazódni. Hiszen a komoly díjugrató eredményekhez még az sem elég, hogy képes átugrani esetleg a templomtornyot is. Kell még megfelelő szilárd szervezet, kifejezetten szilárd izom-, ízület- és csontrendszer, na meg mentális képességek. Ha mindez együtt van, akkor igen, lehet komoly díjugró ló. De ezt majd talán 5-6 éves korában kezded el látni, biztosat meg még később mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!