Szőrén ügetéshez szeretnék segítséget kérni?
Figyelt kérdés
eddig csak nyeregben lovagoltam és most kezdtem szőrén tanulni.Az ügetés megy is,nem huppogok vagy ily esmi,de az oktató mindig mondja,hogy a csípő munkám nem jó.. eddig máshol lovagoltam és ott elég volt annyi,hogy laza a csípő és majd a ló viszi,de ezek szerint itt nem.van valami tippetek?2013. júl. 11. 13:30
1/2 anonim válasza:
Eguszerre mozgatod a csípőd a lóval felveszed a ritmusát a lónak?
Egyébként kérdezd meg tőle hogy mi a baj vele és mit csinálj hogy jó legyen.
2/2 anonim válasza:
A csípő lazán leköveti a ló mozgását, ha kell ,akkor meg is tolja, ha kell, akkor kicsit meghúz a derék, de igazából az oktatónak kell megmondania, hogy mit és hogyan csinálj, mert látatlanban ezt nagyon nehéz megmondani, ő látja, és tudja, mit akar látni - jó esetben legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!