Nagyon jó lovarda, egészen alapoktól újrakezdőnek?
Köszi, nem baj, a lényeg elsősorban hogy jó legyen. Elég összetette a gond, 4 évig tanulta az egyik közeli loviban. Az első 1,5 év nagyon jól ment, stabil alapok voltak, igaz vágtázni nem tanítottak meg, osztálylovas voltam, el tudtam lovagolni a nehezebben kezelhetőket is. Amikor már eljött volna az az idő kirúgták az oktatómat. Kettő új lett helyette, na itt a következő években esélyem nem volt a vágtára,(mai napig nem tudok) sokszor hagytak egyedül minket teljesen akár osztályban akár egyedül a pályán, sehol senki, ilyenkor voltak azért gondok. Sokszor háttal voltak nekünk, beszélgettek, volt hogy a szüleim szóltak hogy amúgy leestem.. Aztán válogatás nélkül adták alánk a lovakat. Rengeteg üléshibát és jó adag félszt szedtem össze mivel nem tudtam mit kezdeni ha elvitte egy ló. Kivittek az erdőbe ahol ahonnan a ló simán visszahozott.
Egy másik lovardában kezdtem lovagolni, az oktató csodálkozott hogy miért nem tanítottak meg vágátzni, mert amúgy a kezem és a lábam független, szépen lovagolok, csak félek. Itt elkezdtek javulni a dolgok de megszűnt a hely így most keresem azt ahol nem rontanak tovább a helyzetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!