Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek így jó lenne?

Szerintetek így jó lenne?

Figyelt kérdés

Imádom a lovakat de lovam nincs.Anya fél a lovaktól,apa meg nem szereti őket.Tudják ,hogy 4 éves korom óta 1 paciról álmodozok.(Mindig szülinapomkor mikor el kellett fújni a gyertyát akkor pacit kívántam.=")4 éves koromtól 11 éves korom ig.)Anya azt ígérte ,hogy ballagásara kapok/kaphatok paci.Szeretném "megkönnyíteni" a dolgukat.Számolgattam kicsikét és odáig jutottam ,hogy a jelenlegi pénzem és ami még lesz az kb: 2020 000 Ft.

Mindig is háznál akartam tartani de beláttam ,hogy jobb lenne bértartásba.Kiszámoltam hogy az a pénz a pacira és a cuccára kijönne és azt én fizetném anyuék meg a bértartás.

Szerintetek jó ötlet?(NEM VAGYOK KEZDŐ LOVAS!)Vagy mit ajánlotok?Ja és a pacit nem ballagáskor(nyáron) hanem ősszel mikor "nagy le árazás van" akkor lenne véve.Szerintetek ez így beválna?Ja és elmennék a lovardába minden nyáron "dolgozni" és a nyári bértartás árát ledolgoznám.

Beválna?Vagy mit szóltok ehez?

2013. jún. 22. 20:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Értem. :)
2013. jún. 23. 12:42
 12/15 A kérdező kommentje:

Csak az a "baj a szüleimmel" ,hogy mikor új állatot szerettem volna azt mondták ,hogy a meglévőket se gondozom.Ezt sose értettem hogy hogy értik.Mikor van 2 kutyánk 1 macskánk és minden nap én adok mindegyiknek inni enni(kicsit se soványak,osz.társam apja azt mondta rájuk hogy dagadékok..)és én foglalkozok velük minden szempontból!(Játék,etetés,itatás,hely kitakarítás,sétáltatás...)Szval nagyon nehéz lessz velük elhitetnem ,hogy télleg szeretnék nem csak egy átmeneti álom hogy most lovat szeretnék venni.Erre is azt mondanák,hogy a meglévőket se gondozom,minek még 1 állat(?),nem gondoltad komolyan...

Ha leülök velük komolyan beszélni és ők ezt is "lazán veszik"(úgy gondolják nem gondolom komolyan) akkor,hogy bizonyítsam ,hogy nem átmeneti álom?..

(7 éve lovaglok de egyszer se láttak mert csak tatám fizeti ő visz el lovagolni.Ő az aki igazán "mindent" megtesz amit én szeretnék.Eleinte annak is örültem hogyha 1-2 hónaponta ki tudtam menni lovagolni akkor is én kértem tatát ,hogy légyszi menjünk.Szerencsérá mára már heti szinten tudok menni és kérnem sem kell.Látta ,hogy megy nekem és értek hozzá.Tatám nélkül ahol tartok nem lennék.:") )

2013. jún. 25. 22:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem kiváló ötlet tudok egy remek helyet számára! Ha érdekel írj priváltban!
2013. jún. 27. 19:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Érdekel de biztos messze lenne tőlünk. :( De azért írok.
2013. jún. 27. 21:32
 15/15 anonim ***** válasza:
De ha télleg gondozod az állataidat, akkor nem tudom, miért mondják, hogy nem? Nem veszik észre hogy törődsz velük? Szerintem ez esetben csak kifogás akar lenni, hogy te nem törődsz az állataiddal. De igazából a szüleid, és még kifogás sem kell nekik, ha meg akarnak tiltani valamit :( A szüleid helyében ha látnám rajtad, hogy rendesen bánsz, gondozod a meglévő állatokat, akkor megengedném. Feltéve ha úgy álltok anyagilag. Mert az oké, hogy megvetted a lovat, meg a cuccait, de a bértartást is írtad, hogy anyukádék fizetnék. És még amit eszik a ló. És az állatorvosi kiadások. Ha anyagilag nem gond, akkor tuti bele fognak menni.
2013. jún. 28. 15:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!