Mit tegyek hogy rávegyem a szüleimet?
Simán közöld, hogy ez életveszélyes. Nekem is kitalálta tavaly egyik szülőm, hogy mi az istennek kell nekem oktatás, mikor van saját lovam aztán jónapot. Mert egyedül nem tudom képezni a lovat, azért, illetve nem úgy, ahogyan kéne, stb-stb...
Arról nem is beszélve, hogy az ilyen magadra hagynak és kezdj magaddal valamit dolgok azon túl, hogy veszélyesek, el is rontják a lovat és a lovast is (mivel nem képzett embereket hagynak magukra...), az ráadás, hogy ezért egyáltalán pénzt kérnek - szerintem ők adhatnának veszélyességi pótlékot. Az alapokat mindenképp meg kell tanulni, mert azok nélkül nem fogsz boldogulni soha, hiába lesz lovad, ha nem tudod, hogy kell leápolni vagy felszerelni, és akkor még rá se ültél...!
Mi az, hogy túl profik vannak ott? Az a lényeg pont, hogy lóhoz értő ember tanítson. Ha egy óra az út, de annyival olcsóbb a hely, akkor bőven megéri, főleg, ha vállalod, hogy kibuszozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!