Versenyre milyen színű izzasztó, ínvédő kell? Csak a fehér a jó?
A háziversenyen teljesen mindegy hogy mi van a lovon, a lényeg hogy tiszta legyen és ápolt. (Bár ha engem kérdezel ez egy átlagos edzés követelményeire is igaz nem csak versenyre)
Itt sokszor még a lovas öltözékét sem szabják meg, láttam én már színes lovaglónadrágban is versenyezni lovasokat otthoni versenyen.
A REV egész más, ott követelmény a lovas részéről a versenyöltözet, fehér (világos színű) nadrág, ing és zakó. (nyáron ettől eltekinthetnek)
A ló felszerelésének színe itt sincs meghatározva.
REV-en nálam (kölcsön lovam volt) egy piros színű, sötétzöld szegélyű ugró/univerzális nyeregalátét volt a lovon, mert azt adta a tulaj, hogy ezt tegyem rá, nehogy eszembe jusson másikat, mert ez a ló sajátja, pont. Hiába mondtam, hogy nem a sajátom menne rá, vennék egy tök újat... Aztán majd kimosom, nekem későbbre még jó lesz, de nem és kész. Remekül mutatott a díjlovas nyereg alatt, szó se róla. Ínvédő, bokavédő nyilván nem volt a lovon, fülvédő se, felesleges dolgokat nem aggatok rá, akkor meg még nem volt ennyi rovar. :)
Nyilván rajtam fehér nadrág volt, ing, zakó, fehér kesztyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!