Ti hány év/hónap alatt tanultatok meg lovagolni?
Jó lovas holtig tanul. :)
De egyébként 3 alkalommal voltam futószáron, már a második alkalomkor vágtáztam. Lassan 7 hónapja lovagolok, de még mindig van gondom a vágtával. Bár igaz, hogy a tél miatt 3 hónapot kihagytam. Most hozom be azt a 3 hónapnyi lemaradást. :)
3. vagyok.
Az edzőm több mint 30 éve lovagol, és tőlem, friss lovasként tanult meg egy dolgot. :D
Nem gondolom, hogy erre konkrét időt lehet mondani... Én pl egy év után ugrottam, terepre jártam, de ehhez hozzá tartozott, hogy a saját lovamon tanultam meg, folyamatosan ugyanaz a ló volt alattam, hetente 5-6 alkalommal jártam, és az edzőm is olyan volt.
Barátnőmmel együtt kezdtünk, ő több, mint 3 év után jutott el "az én szintemre", neki nem volt saját lova, 3-4 lovon tanult lovagolni, hetente 2 max 3 alkalommal járt.
Elég sok minden befolyásolja. Igaz, hogy "jó lovas holtig tanul", de ez attól is függ, hogy mi a cél, milyen és mennyi lovon tanulsz, hányszor van lehetőséged, milyen az edződ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!