Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Fouganza kobak 6500 ft-ért a...

Fouganza kobak 6500 ft-ért a decatlonban jó? Meddig bírja, kinek milyen tapasztalata van ról? Drágább kobakot, nemigazán tudok venni

Figyelt kérdés
:(

#kobak #Decathlon #lovagláés
2013. jún. 8. 17:04
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Mióta megvettem a lovam, rengeteget változott az anyagi helyzetem, nem épp javamra, rengeteg dologról lemondtam, hogy a lónak ne kelljen, nem kezdem felsorolni, de lényegesen máshogy élek már, sok mindent ha akarok, se tehetek meg, mert nem... Ld. vásáron megkívánok valami finomat és inkább nem veszem meg, mert az a 2-300 forint fog hiányozni hó végén a rezsiből a végén, vagy ha nem, akkor is nagyon ki kell centizni, hány "felesleges" forintom van egy hónapra. De ha kobakról van szó, ha "belepusztulok" is, de legyen új és biztos védelmet adó. Ugyanez volt a nyereg is, inkább fizettem 60 ezret egy használt, de márkás, jó nyeregre, ami remekül illeszkedik a lovamra, mint 30-at egy új, noname valamire, amit két év múlva kidobok. Igaz, akkor még belefért, hogy 60 ezret költsek egy nyeregre.
2013. jún. 9. 16:41
 32/39 A kérdező kommentje:

amúgy én még tanuló vagyok és valószínű, hogy ebben az évben is meglesz a kitűnőm :)

és ezt a kobakot (az új műanyag fouganza kobakot 6500 Ft-ért) kértem :)

2013. jún. 10. 07:24
 33/39 A kérdező kommentje:

Szóval akkor kb ezt a kobakot meddig fogom tudni használni , ha megkapom, mert még nő a fejem .... :)

az állítható (amit hátul lehet állítani) az meg drága nem?

2013. jún. 10. 18:36
 34/39 anonim ***** válasza:

Hát, akkor amíg ki nem növöd, mi nem tudhatjuk, meddig és mennyit fogsz még nőni.

Illetőleg ha van egy ténylegesen durvább esésed, amit a kobak fog föl, akkor általában érdemes azt lecserélni, az esetleges repedések miatt.

2013. jún. 10. 20:19
 35/39 A kérdező kommentje:
érdemesebb egy kicsivel nagyobbat venni?
2013. jún. 14. 11:49
 36/39 anonim ***** válasza:
Ha nem lesz komoly esésed,akkor szerintem pár évig biztos :)
2013. jún. 14. 18:12
 37/39 A kérdező kommentje:

már nem ez a kérdésem...

(előző válaszoló)

egyébként a "szörmés" kobak? 7000 Ft-ért?

végül ilyet vettünk

köszönöm a válaszokat

már csak annyi hogy a "szörmés"-bársony kobak milyen?

még nem voltam benne lovagolni, majd a napokban fogok menni először milyen tapasztalatok vannak erről?

2013. jún. 16. 12:04
 38/39 anonim ***** válasza:
Az enyém mondjuk Daslö, de bársony kobak, nyáron meg lehet benne dögleni, viszont egyéb bajom nem volt vele még soha, bő 10 éve használom.
2013. jún. 16. 18:15
 39/39 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

végül bársony Fouganza kobakot vettünk 7000-ért

remélem sokáig hordhatom majd

2013. jún. 18. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!