Fouganza kobak 6500 ft-ért a decatlonban jó? Meddig bírja, kinek milyen tapasztalata van ról? Drágább kobakot, nemigazán tudok venni
...és egyébként kezdő vagyok még csak 5x voltam lovagolni, úgy,hogy hetente járok 1x lovagolni.
Már levettek futószárról is :)(a múlt órán)
Bármilyen kobak jó ami ÚJ és lovagláshoz találták ki.
Használtan ne vegyél kobakot, mert abban már ki tudja hányszor és hogyan estek le, minek ütődött neki a feje, lehetnek olyan láthatatlan sérülések a kobak szerkezetén amelyek adott esetben az életedbe kerülhetnek, mert nem tudja kellőképpen megvédeni a fejed.
Természetesen egyértelmű hogy minél drágább egy kobak annál jobb, de ha ennyit tudsz rá költeni akkor ennyiért fogsz venni, ez is meg fogja védeni a fejed!
Amit linkeltél utána, a GPA kobak az nem nulla forint, csak ha kiírja az árát akkor senki nem kattint rá.
Egy jó GPA kobak több százezer forintoknál kezdődik.
jó
ésakkkoraza 4000Ft-os kobakamitújnak hirdetnek,kétszervolt használva és a tulajdonosa elunta?
bárnem értem,hogy lehet megunni egy kobakot:/
egyébként kezdő vagyok,mint ahogy írtam,szóval még nemmegyek ki terepre (nem isengednek)
még csak karámban körözgetekés tanulom, hogy irányítsam a lovat
amúlt óránvettek lefutószáról (5. alkalommal voltam lovagolni és rendszeresen járok,hetente 1x)
oké
most nem ragaszkodom az én véleményemhez, elfogadom amit mondtok
de a mai világban mindenki rosszat feltételez a másikról és mindenki hazugnak gondolja vagy mondja a másikat, akkor is ha nem is ismeri illetve nem tud róla semmit >:(
egyébként az a 2000 nem olyan kevés, nincs mindenkinek felesleg pénze
nem mindenki olyan gazdag mint gondolják:
ha lovagol akkor ezt meg ezt is megengedheti magának, mert ha erre van pénze akkor másra is
hát ez nem igaz!De azért nem is azt mondom, hogy semmire sincs pénzünk...
oké majd meglátom, én is szeretnék újat, de nem lehet mindent, vannak határok is, tudom, hogy fontos úgyhogy mindenképpen szeretnék sajátot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!