Olcsón új kobakot hol lehet venni?
Dechatlonban 6500-15000 FT-ig láttam és azok közül egyiknek sem lehetett hátul állítani a méretét. Esetleg valahol lehet ennél olcsóbban új kobakot venni?Aminek lehetőleg állítani is lehessen a hátulján a tarkónál, de ez nem olyan nagyon fontos, csak jó lenne
előre is köszönöm a válaszokat :)
és használtan érdemes kobakot venni 3500-ért ?
Lovas piactéren találtam mennyi lenne hogy ki is hozzák? vagy akkor már ugyanott vagyunk árban?
épp azaz hogy annál olcsóbban nem lehet új kobakot kapni?
nem baj ha nem állítható csak jólenne
az a lényeg hogy lehetőleg legyen olcsóbb 6000-nél
Én az első kobakom a Bonanzában vettem Miskolcon, akkor 6 ezerért, mai napig azt használom, igazából fel se fogom, mikor rohantak el így az árak, mert az enyém egy bársony bevonatú masszív darab, meg se közelítik azok a pocsék valamik, amiket ma 12 ezerért kobak néven árulnak... A Bonanza amúgy bezárt azóta, itt sajna így nincs lovasbolt egyáltalán, csak a Decathlon, amiről én inkább nem beszélek, mert az... Szóval na.
Használttal csak óvatosan, mert ha az előző gazdája esetleg esett benne egy csúnyábbat, akkor meg lehet repedve - ami nem tűnik fel, mert nem törve van, de egy esetleges esésnél már mégsem fog úgy védeni, ugyebár. Ha meg leszeded róla a huzatot, hogy csekkold, az nem túl elegáns, hajszálrepedéseket esetleg akkor se biztos, hogy észreveszed...
és esetleg más bukósisak vagy ilyesmi nem jó?
azokat már 3000 körül is lehet venni és ugyanabból az anyagból van
olyat amin nincs nagy lyuk és csak kevés?
majd küldök róla fényképet, milyenre gondolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!