Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Olcsón új kobakot hol lehet...

Olcsón új kobakot hol lehet venni?

Figyelt kérdés

Dechatlonban 6500-15000 FT-ig láttam és azok közül egyiknek sem lehetett hátul állítani a méretét. Esetleg valahol lehet ennél olcsóbban új kobakot venni?Aminek lehetőleg állítani is lehessen a hátulján a tarkónál, de ez nem olyan nagyon fontos, csak jó lenne

előre is köszönöm a válaszokat :)

2013. jún. 1. 21:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

de nekem ez már drága

akkor leírom még egyszer

A DECATLONBAN 6500-TÓL 15000-IG LÁTTAM KOBAKOT

ENNÉL OLCSÓBBAN NEM TUDTOK ESTLEG HOL LEHET VENNI?

2013. jún. 2. 16:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Egy kobak nagyon drága, ha újonnan veszed! Decathlonban van a műanyag, állíthatós, az a legolcsóbb. 6500-ért tényleg olcsó. Máshol drágábbak, a sima bársony is 7000-8000 Ft. Sokáig kerestem én is kobakot, végül használtan vettem. Semmi baja nincs, bár még nem estem benne. 10000 volt használtan is, fouganza kobak. [link]

Használtnál mindig nézd meg, hogy három ponton rögzített -e, karcos -e, belülről, oldalról, fentről kérjél róla képet. Nézd meg a csatját is. A régi gumis csatú nem jó, ilyen amit küldtél.

Egy kobak nagyon drága, de ha áldoztál rá, jó lesz sok évig és jó érzés, ha van saját, jó kobakod. :)

2013. jún. 2. 17:49
 13/15 A kérdező kommentje:

köszi

csak azt nem értem, hogy ugyan abból az anyagból készül, minta biciklis bukósisak vagy a többi és sokkal drágább :(

2013. jún. 3. 18:44
 14/15 A kérdező kommentje:

az ilyen nem lenne pl jó, nem pont ez, mert akkor inkább veszem az 500 ft-tal drágábbat, csak ilyesmi alakú

[link]

egyébként csak azért, mert nem vagyunk olyan gazdagok, örülök, hogyhetente egyszer kitudok menni lovagolni :)

2013. jún. 3. 18:48
 15/15 anonim ***** válasza:
3-4 szer használta a lányom 12 évesen, de kinőtte. eladnám 4 ezerért. fekete kemény anyaga van, fekete plüss borítású. sérülésmentes.
2014. okt. 12. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!