Olcsón új kobakot hol lehet venni?
Dechatlonban 6500-15000 FT-ig láttam és azok közül egyiknek sem lehetett hátul állítani a méretét. Esetleg valahol lehet ennél olcsóbban új kobakot venni?Aminek lehetőleg állítani is lehessen a hátulján a tarkónál, de ez nem olyan nagyon fontos, csak jó lenne
előre is köszönöm a válaszokat :)
de nekem ez már drága
akkor leírom még egyszer
A DECATLONBAN 6500-TÓL 15000-IG LÁTTAM KOBAKOT
ENNÉL OLCSÓBBAN NEM TUDTOK ESTLEG HOL LEHET VENNI?
Egy kobak nagyon drága, ha újonnan veszed! Decathlonban van a műanyag, állíthatós, az a legolcsóbb. 6500-ért tényleg olcsó. Máshol drágábbak, a sima bársony is 7000-8000 Ft. Sokáig kerestem én is kobakot, végül használtan vettem. Semmi baja nincs, bár még nem estem benne. 10000 volt használtan is, fouganza kobak. [link]
Használtnál mindig nézd meg, hogy három ponton rögzített -e, karcos -e, belülről, oldalról, fentről kérjél róla képet. Nézd meg a csatját is. A régi gumis csatú nem jó, ilyen amit küldtél.
Egy kobak nagyon drága, de ha áldoztál rá, jó lesz sok évig és jó érzés, ha van saját, jó kobakod. :)
köszi
csak azt nem értem, hogy ugyan abból az anyagból készül, minta biciklis bukósisak vagy a többi és sokkal drágább :(
az ilyen nem lenne pl jó, nem pont ez, mert akkor inkább veszem az 500 ft-tal drágábbat, csak ilyesmi alakú
egyébként csak azért, mert nem vagyunk olyan gazdagok, örülök, hogyhetente egyszer kitudok menni lovagolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!