a 3. kép az annyira gáz hogy nem is értem hogy rakhatnak fel egy ilyet egy 1 millás ló hirdetésébe...
illetve ismét egy ló, amit nem sikerült lemérni (mert az kizárt, hogy 4 cm különbség van a bottal és szalaggal mért eredmény között). ezek után találd ki, hogy vajon bottal mérték le és a szalagos eredményt tippelték, vagy fordítva, vagy esetleg le se mérték és hasra ütés szerűen kitaláltak valamit.
hihetetlen, hogy egy drága lóhoz se képesek épkézláb hirdetést összerakni...
Vagy a tálalás nagyon rossz, vagy ez a ló még jóindulattal is csak az ár felét éri...
A harmadik kép tényleg nagyon gáz.
Ezen felül elég aránytalan lovacska, a fara rettentő lapos, csapott, izomtalan. Egyenes talajon kéne látni de nekem a csüdjei elég meredekeknek tűnnek.
Újabb rossz pont hogy csak nyereg alatti munkáról van fent kép, némelyiknek a minősége is értékelhetetlen.
" Ennyi pénzem lenne ló vásárlása,igazi gyönyörűséget vennék."
Ez a ló sem csúnya, meg lehet egy ló gyönyörű, ha s*art se tud...:)
A vágtás kép iszonyat gáz, a fara lapos, elképesztően csapott, jó származású impozáns lónál ilyen nem lehet, azt nem tudom, van-e oltva, de ha van, ha nincs, csikóval együtt hihetetlenül lutri az egész, elhozod, aztán belehal az ellésbe, akkor ott vagy egy csikóval amit tápon nevelhetsz 3 éves koráig, mire bármi is lesz belőle...
Nekem az egész hátulja izomtalan, ebből arra következtetek, hogy a ló sokszor az elejére ejtve közlekedik, ami elég nagy gond, mert ugrómunkára már csak hatalmas jóindulattal lehet jó, ha 11 éves koráig az elejére ejtve ment, mivel akkor a mellső lábai már nem fogják sokáig elviselni még az ugrást is (az főleg megterheli a mellső lábait, sőt, hiszen azok fognak talajt), sokszor nem támaszkodik, ha jól nézem az első képen veiroter volt rajta, tehát az se száz, hogy egyáltalán tud támaszkodni, megbízni a lovas kezében...
Az csak a ráadás, hogy hasas kancával komoly munkát már nem lehet majd csinálni az utolsó hónapokban, szállítani iszonyat rizikós, mozgatni persze kell majd, amíg a csikó fiatal, egy ideig szintén nem dolgozhatsz az anyjával, utána hónapokba telik, mire újra rendes kondira tesz szert, és még a tudását is felfrissíted, versenymúltja nem tudom, van-e, nem említették, ha nincs, akkor még arra se mondhatjuk, hogy az dobná meg az árát.
Pálcás zabla van a szájában, az se mindegy, hogy miért is van ott... A patája se tetszik úgy igazán, de az csak jó kovács kérdése...
Én ezért a lóért összesen nem adnék 300 ezernél többet, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!