Mi a véleményetek erről a lóról? Megéri az árát? Mennyit tudnék alkudni belőle?
Elsőkettő, minek szóltok bele, ha értelmes választ nem tudtok adni?
Bár tény, hogy a kérdés se túl értelmes, egy fórumon nem lehet eldönteni, jó-e egy ló.
Kinézetre szerintem rendben van, származásra is jó, viszont egyetértek az előzővel abban, hogy eredmények nélkül árban rettentő sok. Ha amúgy tényleg jó képességű, akkor 400 körül mondanám reálisnak.
El kéne vinni egy JÓ lovast, aki fel tudja mérni, mennyire jól van belovagolva. Alapszintről versenyszintre lovagolni ugyanis kell 1-2 év, rendszeresen edzővel, ami nem két fillér. És valószínű, ha itt tartana a ló, akkor már lenne valamilyen versenyeredménye.
Szerintem szép ló.
Alapvetően semmi hibát nem találtam rajta a patáin kívül, de egy jó kovács szépen megtudja csinálni!!:)
Szerintem egy 100-at max.
Egyébként mire kéne?
ma 11:14
azért szólok bele mert elég ránézni és ahhoz nem kell ló vagy állat szakértőnek lenni..ahogy az itt kiderült a többi hozzászólásból valóban nem ér annyit...nem értem mit kötekedsz?amúgy meg elég körbe nézni azon az oldalon és 600 ezerért szebb lovakat lehet kapni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!