Jó gumi lovaglócsizma tanuláshoz?
En csizmaban lovagolok.semmi bajom nincs vele.nyaron jo,vizbe is mehetsz vele telen meg termo lovaglocsizma.
Heti 1-2 lovaglashoz jo ha komolyabban akarsz lovagolni akkor erdemesebb egy jobb lovaglocipora vagy csizmara beruhazni.
En szeretem es mielott mindenki azzal araszt el hogy beleizzad a labad nyartol oszig en megcafolnam.nekem ha tavaly ketszer beleizzadt sokat mondok de persze mindenki mas.
Ha ingyen van fogadd el,probald ki te erzed majd hogy kenyelmes-e...
Jobb a semminél, de nem ajánlom. Nagyon nehézkes benne lenyomni a sarkad, nem passzol eléggé, és nyáron úgy belefülled a lábad, hogy csak na. Akkor már ezerszer jobb egy lapos talpú tornacipő.
Nem mondom, hogy ne használd, meg sáros időben praktikus, de szerintem borzalmas benne lovagolni.
Nekem mindig beleizzadt a lábam mondjuk, a lábszára nem idomult a lábamhoz, nehéz benne lenyomni a sarkad, ráadásul egy idő után hajlamos betörni itt-ott, ami egy gumicipőnél már gond lehet.
Ettől függetlenül ha neked bejön, akkor nincs akadálya.
csak arra jó hogy nagy sárban kihozd a lovat a karámból. Sarkat leengedni szinte lehetetlen, csak mereven lefeszíteni lehet, az izzadás csak kényelmetlenség...De az első megnehezíti a helyes lovaglást. Használtan tényleg lehet jó áron is cipőt venni.
Szerintem tartsd meg, és a nagyon latyakos időben azt használd.
Lapos talpu tornacipo???
Na ez az elso amit leszednek a labadrol.
Kell hogy sarka legyen a ciponek mert nem csuszik a kengyelbe ,kengyelen at a labad.meg is serulhetsz.
En a lovaglocipot mondanam hosszabb tavra.chapszet veszel hozza,konnyu es kenyelmes viselet.
Lehet a hasznaltak kozott is kifogni olyat ami jo allapotban van.
köszönöm a válaszokat, de két valamit kijavítanék:
1 azt nem chapesnek hívják (azt western lobasok használják, ami nem csak a lábszáradat védi), hanem hobiletnek vagy lábszár védőnek :), de amúgy értem mire gondoltok
2. nem ingyen van (végül is úgy is mondhatni), hanem az egyik rokonomtól kaptam, mert ő nem használja =(és ő is kapta, nem vette) :)
és hol lehet kifogni olcsón börlovagló cipőt vagy csizmát (max 1-2- szer lovaglok hetente)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!