9 ezer Ft-ért gumi lovaglócsizma. Megvennétek?
Mennyit használnád?
Ha nem sokat (heti max 3×) akkor igen.
De nálam minden napi használat alatt hamar tönkre vágódna.. :/
Utolsó, te lehetsz a tipikus sznob lovas.
Képzeld, nekem lovam van, és mégsem engedhetek meg magamnak egy bőr lovaglócsizmát. És nem bánom, mert nem fontos.
És amúgy mi van, ha melózik, és cserébe lovagol? Akkor is lovagol, mégsem költ rá. És még rengeteg variáció létezik.
Az ilyen beszólásokat utálom.
A gumi lovaglócsizma valóban nem a legjobb megoldás, bár vannak helyzetek, amikor igenis jól jön. Viszont: nagylovasban házi vásár alkalmával, néha a Decathlonban, vagy akár lovas hirdetésekben 9 ezerért valóban kapni jobb lábbeliket is. A magam részéről azt mondanám, hogy egy normál bakancs meg egy lábszárvédő (amit egyébként 4-5 ezerért már kapni) sokkal kényelmesebb.
A gumi lovaglócsizmák ára pedig sokkal 9 ezer alatt van, ennyit ne adj érte. Nézz szét a neten, használtban is esetleg.
Én a téli thermo lovaglócsizmámat vettem két éve vadiújan nyolcezerért, szóval ha összehasonlítjuk, akkor a 9 ezer a gumicsizmáért brutális.
Itt egy lábszárvédő, ami olcsó és jó lehet:
Nézd meg ezt a csizmát:
Ez csak néhány, lehet még találni sokkal többet, érdemes nézelődni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!