A nagy gondom: a vágtázás. Tudnátok tanácsokat adni?
Húzd hátra a vállad, egészen addig, amíg azt nem érzed, hogy hátraesel. A lábszár stabil, a comb és a térd zár, ha ez nem mozdul el, nem is igen kényelmes bedőlni előre... Már a beugratás pillanatában húzd ki magad, és told a lovat csípővel, mintha ki akarnád tolni magad alól, amire figyelni kell külön, az a vállad.
Amivel otthon készülhetsz, hogy csinálsz pár hajlító, lazító feladatot, így talán könnyebb lesz a lovon is ellazulni kicsit, lehet csinálni esetleg vállkörzést, figyelj rá, hogy otthon is húzd ki magad, legyen egyenes a tartásod.
Amúgy nem tudom, miért kell pónin is megtanulnod, élből attól függ, mekkora vagy, én a magam 161 centijével életemben ha négyszer ültem pónin, ebből kétszer még 6 éves korom előtt ilyen vezetőszáron körbevisszük a kicsiket történeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!