Tippeket, tanácsokat kérnék?
A ló keresés végére találtam egy aranyos csikót 11 éves vagyok apukám segítene nekem a gondozásában nítm rontanám el mert ő készítené fel. Szerintetek meg vegyünk ő lenne az [link]
NEM KÉREK KIOSZTÁST.... NEM ÉRDEKEL MÁSOK VÉLEMÉNYE NE TÉRJETEK EL A TÁRGYTÓL MERT SZÓ NÉLKÜL TÖRLÖM A KÉRDÉST
még cska 11 éves vagy, és egy csikóval az első pár hétben megvagy , de utána rájössz, hogy még kb. 2-2 és fél évig nem tudsz vele semmit sem kezdeni. ráadásul biztos, hogy ki fogod nőni! de ha úgy érzed, hogy van erre elég pénzetek, és tudásotok/tapasztalatotok, akkor vágjál bele! ;)
V.
Nem vesszük meg...
jövőre veszünk egy nagyobbat talán egy felnőtt lovat vagy idősebb csikót amit ellehet kezdeni tanítani nagyon saját lovat szeretnék olyat amit én tanítottam nem ami el van rontva sokat értek a lovakhoz. Lovardába is járok 6 éve lovagolok én készen érzem magam a ló vállalásra
Ha te és az apukád belemegy akkor szerintem simán. Nagyon kis cukii.<3
( Míra.4 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!