Pej lóra milyen színű szettet vegyek? (kép is van)
Figyelt kérdés
Milyen színű szettet (nyeregali, kötőfék, stb.) ajánlotok neki? Most sötétzöld van, és szeretnék más színűt is.
Ha tudtok képet is mutatni, annak még jobban örülök.
Előre is köszönöm a segítséget!:-)
2013. máj. 2. 20:52
3/14 anonim válasza:
1.Nagyon cuki a paci!Kedvencem az ilyen(pej)pacik.. :)
2.Szerintem kéket,narancssárgát,citromsárgát,fehéret,pirosat nézz meg :)
Amúgy kanca vagy csödi/herélt?
(Mert ha kanca akkor lilát,rózsaszínt még megnézhetsz :))
4/14 A kérdező kommentje:
Kanca, a lilás, rózsaszínes árnyalatokat nem szeretem, tehát azok ki vannak zárva:-) Köszönöm az eddigieket, még várok válaszokat!:-)
2013. máj. 2. 21:13
5/14 anonim válasza:
nekem barna szettem van, meg krémszínű. barnás árnyalatok.
6/14 FannaL válasza:
Vajszínű, krémszínű én is csak olyat adnék rá :)
7/14 anonim válasza:
En a pirosat mondanam.az szepen mutatna rajta.
8/14 anonim válasza:
a vajszín tényleg jól mutatna..vagy fehér?! nagyon elegáns :D mondjuk terepre menni nem lenne túl jó benne egy sárosabb időben..:D
9/14 A kérdező kommentje:
Sötétkéknél maradtam végül is, de lehet, hogy veszek egy krémszínű szettet is versenyekre. Köszönöm a válaszokat.:)
2013. máj. 5. 14:06
10/14 anonim válasza:
Bordót, vagy vajszínűt, az elegáns. Pirosat semmiképp, az pejnek nem előnyös. Ha kanca, akkor pink mehet neki, a sárga, világoskék sem rossz.
[link] bordó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!