Vannak nyergek hidegvérű lovakra?
Figyelt kérdés
Mert egyik ismerősöm lovat vett és kéne rá egy nyereg,ha viszont olyan nagy kápájú nincs akkor majd lehet patrac.2013. máj. 2. 07:05
1/2 anonim válasza:
Nagyon sok nyereg van aminek állítható a markamrája,én ezt tudom ajánlani mert nekem is olyan van és bevált.Angol nyerget szeretnél?mert akkor a wintec nyereg az egyik legjobb,megfizethető,szép,kémyelmes, és jó a lónak is ha megfelelő markamrával kéred.
2/2 anonim válasza:
A patrac egy-két év alatt kicsinálja a paci hátát.
Ma már rengeteg nyeregnél állítható a markamra mérete, de egyébként meg nagyon sokféle nyereg van, megoldható simán, hogy találjatok olyat, ami jó a kis drágára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!