Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A kukorica hogy hat a lovakra?...

A kukorica hogy hat a lovakra? Jo nekik? Ha igen milyen adagban? Milyen hatasai vannak (jo, rossz)?

Figyelt kérdés
A szemes kukoricara gondoltam.
2013. ápr. 17. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Darát nem nagyon szabad. Én roppantott kukoricát adok nekik télen.
2013. ápr. 17. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Jobban izzad tőle, és hízni fog. Én darát adok neki áztatva, mert hizlalnom kell.
2013. ápr. 17. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Van, ahol csak kukorica darát kapnak a lovak. (Miskolc felé, nagy nevű sportolónk...)

A kukorica nem lónak való.

2013. ápr. 17. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
télen lehet adni, nagyon jó a fűtőértéke, illetve akár csövestül, akár szemesen (nem roppantva, nem darálva) a fogaknak is jót tesz. de tényleg hizlal és izzaszt is. inkább télen szokás.
2013. ápr. 17. 23:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Az egyik lovat, (ahol lovagoltam) csak kukoricával tömték. És akkora energiája volt.. 2 kör után már úgy folyt róla a verejték mint a patak. Ráadásul alapból nagyon menős, erre még rátett egy lapáttal a kukorica.
2013. ápr. 19. 14:22
 6/6 money:) válasza:
jo nekik knyugodtan adhatc belőle naponta 2 ször egy fél fanglival :))
2013. ápr. 20. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!