A lányok miért szeretik enyire a lovakat?
Nem mondom, hogy a fiuk nem, meg hogy minden lány igen. De én szerintem több lány szereti a lovakat, mint fiu. De nem biztos! Elhiszem, hogy a ló, egy szép gyors kecses állat, de mi olyan nagy szám benne? Lehet rajta lovagolni, szeretgezni, etetni, meg biztos a ló is szereti a gazdáját, de miért pont a ló? Van egy pár lány ismerősőm, és anyira ló mániásak, hogy szerintem előző éleükben lovak voltak. Én is szeretem az állatokat, meg a lovakat, de ha meglátok egyet, nem szaladok oda, hogy jajj de aranyos. Csak ugy jó, ló. És mégis, menyire drága egy olyan. Halottam, hogy több százezer. Hát, tudom, hogy valaki autót vesz millókért, meg házat, de azért, én egy lovat nem vennék, mondjuk lehet, hogy jobban járnék, mint egy autóval. Mégis, a lónak kell oltás, meg kaja, meg csutakolni meg miminden mást, oltás...stb. Gondolom nem pár ezres. De, mégis miért pont a ló? Szerintem egy szarvasmarhát, is ugyan ugy lehet etetni, szeretgetni, ráülni, mint egy lóra. Nem olyan gyors, meg más típus, de azis nagy állat. Mpndták, már nekem, hogy menjek el lovagolni, és megtudom miért jó, a ló. De nem nagyon szeretnék, egyik ismerősőm lovagolt, megugrott a ló, leesetett és megrugta a ló. Hát, 6 törött borda, törött koponya, és orr. Még jó, hogy ránem lépett... Ezek után nem szívesen megyek közelebb egy ilyen jószághoz...
Miért olyan nagyon jó a ló?
Egy ló sokszor több szeretetet, hálát tud visszaadni a gazdájának, mint egy másik ember. Gondolj bele, miről is szól a lovaglás: egy 50-60 kg-os ember irányít egy hatalmas 500 kg-os állatot, és az engedelmeskedik neki, holott le is vághatná és földbe tiporhatná.
Igen, a ló eltartása drága, de az autódba, motorodba is tankolni kell, és a benzin sem olcsó, na meg szeretheted akárhogy a járműved, ő nem szeret viszont... :) Bár a kettőt nem lehet összehasonlítani. És igen nagyot lehet róla esni, de ez hozzá tartozik ehhez a sporthoz, aki felül egy lóra, saját felelősségére ül fel. Azon kívül a méregdrága autóddal is feltudsz csavarodni az oszlopra...
Egyébként nem minden lány szereti a lovakat, van, aki egyenesen utálja őket, ismerek ilyet... szóval általánosítani nem szabad.
Számomra a lovaglás egy olyan dolog, ami kiszakít a szürke hétköznapokból, a stresszes világból, ha még csak pár órára is... számomra nincs jobb érzés annál, mikor kint terepen vágtázunk a lovammal, laza száron, olyan tempóban, ami neki jól esik. Tudom, hogy a lovam vigyáz rám és teljesen rá merem bízni magam. :)
Ezen én is agyaltam, mivel 3 nőismerősöm lovagol. Nézzük:
- mindhárman gazdagok, de az az igazi újgazdag fajta
- mindhárman rendkívül manipulatívak, meggyőződésük, hogy nekik minden jár, de ezt nem hisztériával, hanem munkával érik el, - főleg apukáéval :D ,
- "takarodj az utamból" jellegű viselkedés
Tehát: felkapaszkodott, frissen kimosakodott, a disznó árából elvégzett önköltséges egyetemista, sznob kislányok szórakozása, akik arisztokraták, hercegnők, királylányok stb. szeretnének lenni
-
Az emberek imádják a túlmisztifikálást.
Az igazság, ha fáj is, 2009. szept. 27. 22:44-kor íródott le. Tapasztalatból mondom, sok nő között dolgozom, és mindig a szex körül forog a téma, fuldokolnak a röhögéstől, persze folyton a nemi szerves és szexes primitív "poénokon".
Lassan 10 éves a kérdés,de egyesek kommentjén jókat nevettem. Én is lovas vagyok, amióta az eszemet tudom lovak vettek körül. Mivel a szüleim kicsi koromban elvittek egy lovardába( nem tudom milyen felindulásból, de a lehető legjobb döntés volt számukról). Azáltal megváltoztatták az életem és elképzelni sem tudnám nélkülük a mindennapjaimat. Rettentő sok idő egy bizalom kiépítése. Nekem egy évembe telt. De most már úgy megbízok a lovamban mint senki másban és ő is bízik már bennem. Közel enged magához. Igen, ha megijed, megugrik leeshetek, de tudom hogy nem azért csinálja mert bántani akar, hanem félelemből. Hiszen ez bennük van. És igen sok munka télen- nyáron, hóban - tűző napsütésben kint dolgozni velük. Akár ellátni őket, takarítani a helyüket stb. Vagy éppen órákig állni és futószárazni vagy éppen megfürdetni, versenyre vinni. Sok munka, sok lemondás, de rengeteg csodás élmény, amelyeket sem egy kutya sem egy macska nem tud megadni... Csak a lovak
Üdv egy boldog lótulajdonos
Nagyon sok lovas lányt látok itt a neten, de az életben is lovagolni, nekem sexi ha egy lány t látok lovagolni. sokan szeretnek a szőrén, és hát igen hiányos öltözetben is lovagolni. Vízben, vagy vízparton.Én megkérdeztem egy ilyen lányt hogy miért így lovagol. Azt mondta hogy neki így nagyon élvezetes hogy a lovat a lába közé fogja, és még mozog is alatta, szereti az oldalát is a sarkával rugdosni, hogy azt csinálja a ló amit ő szeretne.És mikor nem látják, még meztelenül is lovagol.Sőt sokszor el is élvez lovagláskor.Van itt egy közösségi oldal, ahol tényleg nagyon hiányos öltözetben lovagolnak a nők, és nagyon sokan. Lányok, ti is éreztek valami hasonlót lovaglás közben, élvezitek ahogy a ló a lábatok közt van?D mint már írtam, nalunk is sok nő szeret igy lovagolni, valami csak lehet benne.
Töröl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!