Hogyan vegyem rá a szüleimet arra hogy vegyenek lovat?
Nézd, őszinte válaszokat akarsz hallani, vagy azt, ami neked tetszik?
Előfordulhat, hogy nem azt kapod, amit vársz. De legalábbb őszinte. Nem véletlen az, hogy nem kapsz lovat. Még egy őszinte válszat sem tudsz kezelni. Nem hogy egy állatot. Lovász nélkül nem lehet lovat tartani. A hangnemeden meg illő lenne változtatni, kisasszony.
"Szóval nem kell kibukni a döntéseimen mert úgy is én szenvedem el a következményeit és nem a válaszadók."
nem. a lovad fogja elszenvedni! És még annyi dolog van, amit nem írt le senki! Pl. hogy mi lesz, ha el szeretnél utazni. Persze, tudom, nem szeretnél, mert csak a lovaddal akarsz lenni. az első évben. vagy az első kettőben. de gondolom a következő 15-18 évben nem fogsz minden nap kijárni hozzá!
szóval - bár ez nem válasz a kérdésedre- ha mégis ráveszed a szüleid, hogy vegyenek lovat és ha tényleg annyi pénz van, amit írtál, akkor vidd bértartásba abba a lovardába, ahova jársz lovagolni. Alig kerül többe egy ló esetében a bértartás, mintha otthon tartanád, és akkor ha beteg vagy, vagy nem érsz rá pár napig vígan el lesz nélküled!
egyébként remélem sose kapsz lovat! hehe!
Elolvastad a válaszokat. Én most válaszolok először, de elég ideges voltál, mert eltérő véleményen volt az illető. De hát az életben pont ez az izgi, hogy mindenki ennyire más és más. Nem kell felkapnia vizet ennyire. Elmondd nyugodtan, hogy neked ez nem teszett lepontozod aztán elintézve.
Én is szeretnék lovat, de engem CSAK az anyagiak tartanak vissza. Szerencsére minekünk zárt kertünk van, hamarosan lakható házzal, büdös ellen sem tehenek semmit, se avval ha hangosak vagyunk stb(zártkertbe állatot is lehet tartani és éjjel flexelni is lehet). Egyszóval a pénzen kívül semmi akadálya nincs. Kutyám sem lehet. Nekem is meg kell várnom míg el tudok végre helyezkedni, gyűjtsek pénzt erre is, arra is, kutyára, is lóra is. Türelem én is majdmeghalok már 10 éve, hogy csak EGY KICSI kutyám lehessen!
Na végülis van már lovad? És tudod gondozni, nem unatkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!