Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Van egy nagy problémám vettem...

Csady kérdése:

Van egy nagy problémám vettem két honapja egy kancát és ugy néz ki hogy vemhes adtam neki hideg vizet ahogy mondták és éreztem ahogy rug benne a csiko milyen idős vemhességnél érzem a csikot a kancában? Már mint azt hogy rug.

Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 21:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
El kezdett megduzzadni a kancám tőgye szép lassan minden nappal kicsit nagyobb akkor ő most az utolsó honapban lehet?
2013. ápr. 29. 06:20
 12/15 A kérdező kommentje:

[link]

most így áll de tegnap még kisebb volt.

ki mit mond az időre?

2013. ápr. 29. 06:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha mar dagadt a cicije szerintem sanszos hogy az utolso honap fele jarhat.annyit tudok hogy az elles elott 1 hettel mar lehet teje.van amelyiknek elotte egy ket nappal..

Nekem hereltem van.ennyit hallottam baratnomtol a dologrol

2013. ápr. 29. 21:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát ha már az utolsó hónapban van remélem szülinapi csiko lesz:):):):):) Köszi mindenkinek a válaszokat és a segítséget:)
2013. ápr. 29. 23:41
 15/15 anonim ***** válasza:
az én kancámnak ellés előtt bő 3 hétig duzzadt volt már a csecse és teje is volt!
2013. ápr. 30. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!