Csak én vagyok így ezzel?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk látok egy gyönyörű lovat valahol akkor olyan lelkiismeret furdalásom lesz mert van saját lovam és őt kéne a leggyönyörűbbnek látnom. Ez normális? Ti is éreztek ilyet néha?2013. ápr. 25. 19:18
1/2 x) válasza:
Én is érzek ilyet néha. Szerintem minden lovasnak a saját lova a legszebb, de azért megengedhetjük magunknak néha, hogy ránézzünk egy lóra és kibukjon belőlünk egy mindent elmondó "basszus, de gyönyörű".
Egyébként én a csatlakozásnál vagyok így, más lóval egyszerűen nem tudom végigcsinálni, mert olyan rossz érzés, hogy nem a saját lovammal erősítgetem a kapcsolatomat. És nem tudok más lovat annyira szeretni, hogy csak rá tudjak figyelni, mert mindig a saját lovam jár a fejemben. :) De szerintem ezzel nincs baj.
2/2 anonim válasza:
Hát, én nem éreztem még így. Vannak szép lovak persze, de az enyém is szép. Az én lovam az ideális ló a számomra. Lehet, hogy nem egy tízmilliós, világklasszis sportló, de akkor is az ideálom. Ha felajánlanák, hogy elcserélhetem a világ akármelyik lovára, akkor sem hiszem, hogy elcserélném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!