Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lótenyésztői szakra érdemes...

Lótenyésztői szakra érdemes mennem? Vagyis ezzel a szakmával el tudnék helyezkedni (akár külföldön is)?

Figyelt kérdés

2012. nov. 25. 19:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem és nem, hacsak nem lovászkét akarsz trágyát lapátolni.
2012. nov. 25. 22:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Elhelyezkedni csak akkor tudsz vele, ha megvannak a kapcsolataid vagy a családi bizniszt viszed tovább. Ez külföldre is érvényes, kell a protekció.
2012. nov. 25. 22:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez érdekelne engem is... amúgy ha szereted a lovakat és szívesen foglalkozol velük, akkor érdemes megpróbálnod, én is beadom rá a felvételimet februárban.
2012. nov. 26. 01:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát még erősen gondolkozok rajta.. A lovak mindenem, és lovász is szívesen lennék, csak, hogya azzal nem keresnék valami sokat (gondolom), viszont a családban is kb 50 éve nem volt egy ló sem, úgyhogy erre nem támaszkodhatok.
2012. nov. 26. 15:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.Elég hülyeség,akármennyire is szereted a lovakat,de ha fésülni meg tisztítani szeretnéd nehéz munkával a lovakat,ahelyett,hogy becsületes,jólfizető munkát találnál,és hobbiból lovagolhatnál mellette,csak tessék.De én a helyedben "tízezerszer",meg "százezerszer" is meggondolnám,hogy érdemes-e a jövőmet erre szentelni.Végülis te tudod!
2012. nov. 26. 15:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha nincsenek kapcsolataid maximum ganét lapátolni mehetsz.. :|

(amúgy ismerős téma.. )

2012. nov. 26. 18:34
 7/11 A kérdező kommentje:
Csak akkor mégis milyen szakmát találjak? Erről viszont fogalmam sincs.
2012. nov. 26. 20:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Esetleg a vendéglátó ipart vagy a falusi turizmust próbáld meg, mert a mai lovas panziókban nagyon ritka a szakképzett és megbízható túravezető és oktató. A saját megyémben már két ilyen hellyel is találkoztam, ahol egyszerűen siralmas körülmények között folyik a lótartás és a lovasoktatás.
2012. nov. 27. 11:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Ez egy remek ötlet, köszönöm szépen :)
2012. nov. 27. 14:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Ajánlani tudom Bábolnán a Pettkót! Én is itt tanulok jelenleg magántanulóként a korom miatt, illetve ez már 2.szakmám lesz! Ôk a legelismertebbek itthon! Europass bizit adnak! Nagyon rendesek és jók a könyvek is!
2012. nov. 29. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!