Mit tehetnék ezzel a lóval?
Először is pihenő kell neki, majd egy hozzáértő lovsanak kell újra felkeltenie az érdeklődését. Nem csoda hogy egy ló befásul, állandóan húzza vonja a kezdőtől a jó lovasig mindenki.
Sajna azt figyeltem meg, hogy a lovik többségében a hajtós "lusta" lovakat odaadják a kezdőknek, a haladóknak, meg mennek a szintén problémás nehezen kezelhető rohanós, bakolós lovak.
Múltkor egy ismerős loviba mentem, kikaptam egy rohanós lovat, melyet egy hónapja nem lovagoltak "úgy is elbírsz vele" jelszóval. Nekem az a 2 óra küzdés volt, nem adott pozitív élményt. Mondjuk javult a helyzet az alkalom végére, de ehhez napi szinten kéne szenvedni, hogy újra jól lovagolható legyen. Na és ezért a negatív élményért még fizettem is.
Szóval annak a lónak egy állandó lovas kell, aki helyrepofozza, aztán szegény ugyanúgy megy a kezdők alá, ahol megint be fog fásulni egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!