Érnek valamit az állatvédő szervezetek vagy csak a pénzt veszik fel?
Ha nekik írsz privátban, akkor nem fogják elmondni senkinek, hogy te tettél jelentést, nekik sem érdekük, hogy neked bajod legyen belőle. Azonban légy humánus, tedd meg azonnal....
Írj nekik fészen, már a Bottyánnak, tudni fogják kit kell értesíteni, és azt is, hogy mit tehetnek, ne halogasd, minden perccel növeled a szenvedésüket idejét.
Senki nem fogja elmondani, hogy te voltál, senki nem fogja tudni, kérj tőlük diszkréciót.
Eleve a kérdés is provokatív.
Ennyi erővel megkérdezem,hogy mennyit ér az ilyen bejelentő?Szól egy szervezetnek,hogy más intézkedjen helyette.
Utolsó: Semennyit nem ér az ilyen bejelentő mint én. Jó én nem baszom fel magamat tovább veled és a 69%-ossal!
Dögöljön meg a ló le van sz.rva, innentől kezdve levettem róla a kezemet, a képeket pedig töröltem. Majd aki akarja bejelenti
Azt kell megérteni végre,hogy egy állatvédő szervezet sem tud többet tenni,mint egy civil.
Ez nem Amerika,ahol az állatvédőknek jogaik vannak.
Ott nagy felhajtással kivonul az egész bolhacirkusz,elkobozzák az állatot,a bejelentő meg kényelmesen hátradőlhet,hogy mindent elintéztek helyette.
Itt másként van.
Egyébként pl.a kecskeméti lovak mellett kint voltak végig,egész hétvégén a rendőrök,és mindenben segítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!