Miért nincs tisztességes állatvédő?
Több helyre írtam, hogy ilyen olyan problémám van - ez többnyire megegyezik a menhelyek problémájával .
A különböző állatvédő egyesületek annyit sem írtak, hogy nem tudunk segíteni. Magyarul le sz.. ják az embert.De miért ?
Ha a kutyát kikötöm a menhely kapujához ( nem teszek ilyet )
akkor befogadják ? A névtelenségbe burkolózva már jól csinálom ? Ha azt írom nincs pénzem etetni a kutyát akkor ki van nagyobb bajban, a kutyám , vagy a családom ?
Ha világnak engedem szemét vagyok, ha nem adok neki kaját állatkínzó .
Az a lényeg büntetni lehessen valamiért, mintha énnekem jó lenne, hogy elvesztettem a munkámat és a semmiből élek.( ? )
Az állatvédő ha az érzelmére hallgat akkor a zsebébe kell nyúlni.
Ha nincs mit kivenni onnan, akkor mit tud csinálni ?
Kiabál, hogy segítség ?
Akkor mi ez a nagy állatvédő baromság, hiszen nem tud segíteni ?
Kormányszinten kéne ezt rendezni, hogy legyen pénz. De akkor tudnám etetni a kutyámat én is!
Ha anyagi problémád van,a kutyaetetésben bizonyára van olyan menhely,amelyik tud segíteni.
Ne add fel az első semleges,vagy negatív reakció után.
ha nem megy, akkor fordulj az állatvédőkhöz, bár ennél többet ők se nagyon tudnak tenni...
Hát erről beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!