Ez helyes szártartás, ha bakol a ló?
Ha a kezed lent van a ló marján, akkor megfeszül az egész karod, a vállad megfeszül, nem fogja követni a ló mozgását, így letámaszkodni sem tud.
Míg ha a köldököd táján van a kezed (ahogy a második linken van), akkor egyenes vonalat képez a szár és az alkarod a ló szája és a könyököd között.
És igen, ha a ló bakolni akar, akkor még magasabbra fel kell emelned a kezed, hogy ne tudja letenni a fejét. Mindegy, hogy szép-e vagy nem, ha kell, akár a melledig emeld fel a kezed, a lényeg, hogy ne tudja letenni a fejét, mert úgy nem tud bakolni.
Én értem, hogy te a ló marjában akarod megtámasztani, mintha az asztalon tartanád a kezed, és úgy sem tudja lehúzni, de ez egy vicc! Inkább gondold végig logikusan.
Nem lebeg a kezed, a könyököd a tested mellett van, és egy vonalat képzel, és igen, az a könyököd felé van. És igen, így lesz esélyed megtartani a fejét, úgyanis ha húzod felfele a fejét, mivel zabla van a szájában, te leszel az "erősebb", tehát a te akaratod fog érvényesülni, jelen esetben, elkerülitek a bakolást.
És amúgy a hetes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!