Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovak vs házasság?

Lovak vs házasság?

Figyelt kérdés

Szeretem a lovakat és szeretnék velük foglalkozni akkor is ha felnövök viszont a párom nem szereti őket, (amugy elég toleráns és szeret) de ő nem szeretné ha lovkat tartanék, és neki ez nagy probléma.

Valaki van hasonló helyzetben? gondolom erre nem nagyon van megoldás, mert vagy én halok bele a ló nélküliségbe, vagy a páromat vesztem el... amibe ugyszint bele halnék...

2013. ápr. 7. 17:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amelyik kapcsolatban problémát jelent az egymás számára fontos dolgok elfogadása, az amúgy sem ígérkezik túl hosszú életűnek...

Fontolóra kell venni, és kötni kell valamilyen, mindkét fél számára egészséges kompromisszumot. Mondjuk tarts csak egy lovat.

Miért nem szeretné, hogy lovakat tarts? Talán azért, mert túl sokba kerül. Ez esetben neki van igaza. Vagy túl sok idődet elveszi. Ez is teljesen jogos érv. Meg kell találni a közös nevezőt.

2013. ápr. 9. 19:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem is írta a kérdező, hogy otthon tartja a lovait... én valamiért eleve úgy értelmeztem a kérdést, hogy bértartásról van szó. Bár talán csak azért, mert én bértartásban tartom a lovamat.
2013. ápr. 10. 09:09
 13/13 anonim ***** válasza:
mert azt írta, hogy "nem szeretné, ha lovakat tartanék". nekem is bértartásban van a lovam, de sose használtam azt a kifejezést, hogy lovat tartok, mivel nem én tartom. hanem lovam van.
2013. ápr. 12. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!