Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mennyi a reális ár 1 óra...

Mennyi a reális ár 1 óra lovaglásért?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 6. 13:45
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

60 perc edzés (max 3 fő)/terep 3000(bérlettel)3500(bérlet nélkül)

Osztály,futószár 2000-2500

2013. ápr. 12. 22:59
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
13. vagyok, én lovagoltam már a legkülönbözőbb árakért, és teljes meggyőződéssel mondhatom, hogy a Tattiban színvonalasabb edzést kaptam a pénzemért, mint a kiserdő mögötti lovastanyán. Külön a lovaglásért én nem fizetek, saját lovam van nem veszünk részt edzéseken.
2013. ápr. 13. 00:27
 23/35 A kérdező kommentje:
Tolna megyéből írok,valaki kérdezte. Örülök azèrt,hogy nem csak èn drágállom a 4000,-t(azt a helyet is dícsèrik,ahol ennyièrt oktatnak,voltam is már ott régebben,de eléggé érdekes a stílusa az oktatónak). Egyébként nem vagyunk szegények,de nem havi 1-szer szeretnék járni,hanem 3-4szer,az 12000,-,plusz ugye felszerelést is kellene venni,legalább egy nadrágot,és szerintem ezt így már elég kevesen tudnák anyagilag állni.
2013. ápr. 13. 14:47
 24/35 anonim válasza:
nekem a szuleim a 2500at is sokalták, most itt Angliában már majdnem 7000ft egy oktatás. Szerencsém, hogy a sulimhoz hozzá tartozik a lovaglás és ezálltal ingyenes, mert nem tudom, hogy tudnék fizetni 4edzést egy héten.
2013. ápr. 16. 13:35
 25/35 anonim ***** válasza:
nálunk 2500ft (Budapest)
2013. ápr. 29. 22:58
 26/35 anonim ***** válasza:

Valahol 2-5 ezer között szerintem teljesen normális az ár. Természetesen szolgáltatásfüggő. Egyetértek a 7-es válaszolóval, az edzővel (én is az vagyok). Ha helyesen belovagolt, rendszeresen karbantartott lovakon hozzáértővel lovagolsz, szerintem sem sok az ötezer. Annál is inkább, mert valóban igaz, hogy a ló tartását sem fedezi az, amit megkeres, ha nem agyonnyúzott iskolalóról van szó.

Ha a kiöregedett, de jó karban lévő, sokat tapasztalt, helyesen lovagolt versenylovaimon oktatok, ahhoz, hogy ne váljanak rossz értelemben vett iskolalóvá, bizony hetente föl kell rájuk ülnöm legalább egyszer. Heti egy pihenőnap is jár, valamint nálam nem megy egy ló kétszer egy nap. Vagyis legjobb esetben heti öt, inkább csak 4 alkalommal megy egy ló. Ha ezt kétezerért csinálja, akkor talán(!!!) elég arra, amit megeszik. Ja, természetesen nem két marék szénával dolgozik, ugye, hanem tisztességesen takarmányozva. És akkor még nem fizettem a rezsit a lovardában, nem vettem felszerelést, nem javíttattam, ha szükséges stb. és még egy szelet zsíros kenyeret se vettem magamnak, szóval a megélhetésem még sehol.

Sajnos ahhoz, hogy meg is élhessen az ember a lovaiból, bizony legalább ötezer Ft-os óradíj kellene, feltéve, hogy mindent tényleg úgy csinálsz, hogy az a lónak is, a lovasnak is a lehető legjobb legyen. Más kérdés, hogy van-e erre fizetőképes kereslet. Sajnos annyira nincs, hogy a legtöbb lovarda komoly gondokkal küzd és lovagoltatásból már rég nem lehet megélni. :-(

2013. ápr. 30. 06:45
 27/35 anonim válasza:
Én Rajkán lovagoltam 2 órán át 2500 Ft-ért.És abba benne van az,hogy adnak pálcát,kobakot,ilyeneket ha esetleg nem viszel.De persze ebbe azért beletartozik,hogy a lovat Neked kell lecsutakolnod!
2013. ápr. 30. 14:59
 28/35 anonim ***** válasza:
54%

26-os.Nyilván igazad van,de azért 5000Ft egy órányi munkáért...Agysebész nem keres ennyit kb.A lovasedzők nagy része meg cigizik a pálya szélén és bekurjant,hogy "nyomd le a sarkad".Na jó,néha cipel pár métert egy-egy rudat/kitörőt.Az meg,hogy a ló eltartása mibe kerül az engem,mint kuncsaftot,bocs,de nem érdekel...Meg azért a legtöbb lovardatulaj nem épp úgy néz ki mit aki épp az éhalál küszöbén áll.

Ha meg annyira nem érné meg 2-3000 -ért oktatni akkor meg nyilván már elmenne mást csinálni,vagy éhenhalt volna.

2013. ápr. 30. 22:29
 29/35 anonim ***** válasza:
Szerintem 2500-3500 körül reális.Én 3000-ért lovagolok pest megyében,hogyon korrekt helyen.Van fedeles meg minden,szóval nem putri,és max 2-3-an vagyunk egyszerre,de legtöbbször egyedül vagyok,szóval nem tömeg-osztályos oktatás.
2013. ápr. 30. 22:33
 30/35 anonim ***** válasza:
Gabka!Ez mind nagyon szép,de amikor a saját lovamon veszek edzést?Azon neki semmi költsége nincs,és ugyanúgy elkérik az x ezret óránként!Aki bérlovas annak csak 500-1000 forinttal olcsóbb a legtöbb helyen!Akkor hogy is van ez?
2013. ápr. 30. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!