Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mennyi a reális ár 1 óra...

Mennyi a reális ár 1 óra lovaglásért?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 6. 13:45
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
81%
Én felesbértartó vagyok, edzéssel együtt havi 20.000, 3x járhatok ki lovagolni, de csak egyszer van ott az edző, akkor viszont színvonalas edzést tart, csak nekem. Meg ha egyedül lovagolok, akkor is van ott valaki, csak ő nem rám figyel, de ha baj van, stb., tud intézkedni. Bp. mellett vagyunk amúgy.
2013. ápr. 7. 01:03
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne túlozzunk! 5000-èrt a hülye is látja hogy az nem reális!Az volt a kérdés hogy "Mennyi a REÁLIS ár egy óra lovaglásért?"Én tanyán lovaglok 1000 ft/óra.Nem szar lovak mert iskola lovak voltak ès most is napi szinten lovagolják őket és szóra csinálják a dolgukat!Lovardába is voltam 1 órát/3ezerért de ugy kezeltek mint egy ovodást....kérdezték tudok e lovagolni hogy ugy adjanak lovat...a lovardába át kelett venni azt ami 7év alatt tanultam....a tanyán sokkal jobb mert 3 éve járok oda ès előszőr kérdezte hogy tudok e lovagolni hova jártam mit tanultam és tudok...adott egy lovat hogy őt fogom lovagolni mondta hogy üljek fel...sz val megnézte hogy mit tudok és hogy tudok....persze előtte megengedte hogy lefutó szárazzam a jelenlétében.. nah nekem jobban bejön a tany 1000/ó-ért mint a lovarda 3000/ó....
2013. ápr. 7. 13:46
 13/35 anonim ***** válasza:
52%

Az ár a szolgáltatás minőségétől függ.

Egy "putriban" félig halott iskolalovakon, igénytelen környezetben igénytelen felszereléssel nyilván nem abban az árban van, mint egy igényes, rendben tartott (nem luxus) lovarda, korszerű felszerelésekkel és jól tartott sportlovakkal :)

Egyébként az átlag ár 3000/45 perc, felkapott helyek (Tatti) 5000/45 perc

2013. ápr. 7. 14:15
 14/35 anonim válasza:
100%
Nálunk (USA-ban) 1 óra lovaglás: 60-140 dollár = 13 ezer - 32 ezer Ft
2013. ápr. 7. 14:22
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk az USA-ban az átlag fizetések is másképpen alakulnak, meg nem mindegy, hogy az az átlag mire vonatkozik (western/angol, azon belül is külön szakirány-e, vagy csak úgy majd lesz vmi, vagy még futószár, stb...).
2013. ápr. 7. 17:52
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Ahol én lovagolok ott 1800/óra.. Nem befásult iskolalovakon, nem csak körbe-körbe járkálnak, szóval értitek. :D . Kipróbáltam 1 másik lovardát is, ahol 2500ft/óra, és hiába jutnak ki az emberek versenyekre onnan, stb, az, ahogy bántak velem, borzasztó.

Pl. : Felszálltam a hagyományos módon (bal kéz első kápa, jobb kéz hátsó kápa), mire leszállított a lóról, hogy rohadtul nem így kell felszállni, hanem mindkét kéz első kápán.. :"D .Olyan lóra ültem, akinek adhattam bármilyen segítséget, csípőtől kezdve a pálcáig bármilyet, nem reagált rá! Mikor leszálltam, még undok módon megjegyezte, hogy milyen balfa** vagyok, mert a lovarda LEGGYORSABB lován ültem... ott is hagytam rögtön..

TEHÁT NEM A PÉNZ BESZÉL EGY LOVARDA IGÉNYESSÉGÉRŐL, ÉS AZ EDZŐK KEDVESSÉGÉRŐL!!!! ;))

2013. ápr. 8. 22:15
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

45 perc... az rohadt kevés. Bemelegítés, leléptetés összesen vagy 25-30 perc, érdemi munka alig van abban a negyed órában, a ló is épp hogy csak felveszi a munka tempóját.

Lovagoltam már jó pár helyen, nekem az volt a legszimpatikusabb, ahol 3000Ft-ot fizettem 2 óráért. Jó lovak vannak, egy ló napi max 2x mehet délelőtt és délután, szóval lestrapálva sincsenek.

Voltam olyan helyen, ahol megkérdezték milyen szinten állok, mondtam, hogy terepezgetek. Alám adták a lovi egyik legproblémásabb lovát. Nekem azaz 1 óra szenvedés volt, párszor megpróbált elragadni a ló, állandóan küzdeni kellett vele. Aztán kiderült, hogy egy hónapja nem ült rajta senki... hát köszi.

3000Ft-ot én reálisnak tartok egy ALKALOMRA és nem 1 órára. Ennyiért megy ki a környékünkön az egyik edző is. De ezt az összeget is akkor tartom reálisnak, ha normálisan belovagolt lovat adnak, mely nem játszik bakkecskét, de ne is kelljen állandóan szinte rugdosni, hogy előre lépjen. Illetve az edző/oktató normálisan magyarázza el, hogy mit miért teszek, mi a segítségek mechanizmusa (főleg kezdő lovasoknál), és válaszolja meg a felmerülő kérdéseket, hiszen ez a dolga.

2013. ápr. 9. 12:56
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

melyik megyéből írsz ?

nálunk 1500-2000 és között zala.

szép táj, és tündéri lovak. itt van tölünk nem messze a lovarda, csak azért tudom.

2013. ápr. 12. 17:09
 19/35 ágicaaaaa válasza:
81%
Attól függ hol,de álltalában 1 óra 5000ft. de ahova én járok,ott lehet venni 8 alkalomra elég bérletet(hogyha hosszútávon lovagolnál) és ott 1óra 2500ft.
2013. ápr. 12. 17:19
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Szerintem 2-3 ezer,de ez változó.Régebben én egy felkapottabb istállóba jártam,ahol elkértek egy óráért 3200ft,de a minőség meg a társaság sem volt a legmegfelelőbb,ezért átmentem egy tanyára,ahol az edzőnk saját lovait lovagoljuk,a társaság jó,összeszokott.A lovaglás 2-3 fős csoportokban történik,a felszerelés is tök jó:mindezért elkérnek 1800 ft-ot.(az edzés 1 és 1,5 óra között mozog):)))
2013. ápr. 12. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!