Mennyire reális?
10 alkalom, félórás egyéni edzésért 20000 Ft-ot elkérni?
Az oktatónak nincsenek edzői papírjai, viszont dolgozott egy évet Németországban egy lovardában, ahol a lovakat is lovagolta, meg beszélgettem vele, és úgy érzékeltem, hogy ért is hozzá, meg szimpatikusan is áll a témához. Persze nem várom, hogy versenyre készítsen fel, vagy ilyenek.
Nálunk 2500/alkalom a lovaglás, nincs lefektetve, hogy 20 perc vagy 70, mert van, aki 30 után már csúszik-mászik, más meg 120 után is simán bírná még.
Egyéni edzés a lehető legjobb, mert úgy tudnak rád figyelni, és szükség esetén javítani, a ló se csak vonul a többi után monotonon.
Egy edzői papír nem ártana, azt nem tudom, mennyire ért az illető a dologhoz, mert visszaemlékezve totál kezdőként nekem bárki mondhatott volna bármit, ha hihetőnek tűnik, és kellően határozottan mondja, akkor elhiszem. Érted a gondot... :) Ennek ellenére persze találni papírral is olyat, akit nem engednék a lovam közelébe se, nemhogy rá.
Azért egy fél órácska gyorsan elrepül !
nekem ez kevés lenne :-S
És legalább bizonyíthatná hogy volt németbe,és hogy nem csak
egy istálló fiú volt ott !
Fél óra bőven elég, ha folyamatosan foglalkoztatva van a lovas. Megbeszélitek hogy előtte legyen a ló átmozgatva, vagy elmondja, hogy hogyan melegítsetek be mire kezditek a munkát, így nem vesz el a bemelegítés az értékes időből.
Amúgy meg teljesen mindegy, hogy van-e valakinek papírja, a lovastudást nem a papír adja, hanem a tapasztalat, a lovasoktató-képzés úgyis egy kalap sz@r. Meg kell nézni, hogy hogyan magyaráz, mit magyaráz, mennyire jöttök ki egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!