Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lehet találni 200. 000 alatt...

Lehet találni 200. 000 alatt is jó lovat?

Figyelt kérdés
A jó ló nálam annyit jelent, hogy nincs semmilyen betegsége, olyan rossz szokás, amit ne lehetne kinevelni belőle, stb. Számítok az olyan hozzászólásokra, hogy ha nem vagyok hajlandó több százezret költeni egy lóra akkor meg sem érdemlem, stb.. Hobbi célra lenne, és azért, hogy itthon lovagolgassak vele, meg legeljen, nem fogok több százezret kiadni.
2013. ápr. 1. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:
persze, hogy lehet, az oktatóm 120.000-ért vett egy egészsséges 7 éves arab félvér kancát, ami remekül ugrik és gyors is, egyetlen hibája, hogy nem tud jobbra vágtázni csak balra
2013. ápr. 1. 16:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Barátnőm kupectól 80E ért vett 8 éves kancát.. kicsit le kellett "nyugtatni" (elég ijedezős volt) de mint kiderült a lónak az anyai ága elég híres (nóniusz fajtából de azt nem tudom melyik ág..) szóval simán..
2013. ápr. 1. 16:57
 3/9 anonim ***** válasza:
első vagyok, persze csak akkor, ha nem vagy túl válogatós, hogy egyik ilyen, másik olyan
2013. ápr. 1. 17:02
 4/9 anonim ***** válasza:

(egyébként nincs olyan ló, amelyik csak egyik kézre tud vágtatni, meg lehet tanítani még az ügetőt is mindkét kézre szépen vágtatni, max idő és energia kérdése).

A legtöbb ilyen árkategóriás ló amúgy nem százas, tehát sok erőt, időt és energiát követel, de ki lehet kupálni őket. A másik lehetőség, hogy csikó vagy póni.

2013. ápr. 1. 17:13
 5/9 anonim ***** válasza:
az edző se tudta megtanítani, hogy jobbra vágtázzon
2013. ápr. 1. 17:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen simán lehet találni :)) Az a ló, ami csak egy oldalra tud vágtázni.. háát megkérdőjelezendő a lovasok tudása.. Olyan nincs, hogy csak egy oldalra tud vágtázni..
2013. ápr. 1. 18:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen,a lóversenyről leslejetezett ügetők/telivérek között simán.Lehet ott nem elég gyors,és nem keres pénzt,de számodra tökéletes pacc lehet.Ez enyém is onnan van egy leselejtezett ügető 120e forint volt.Már megvan 3 éve, semmi gond vele,kicsit meg kellett "küzdeni" a vágtáért,de nem megoldhatatlan feladat, nekem is sikerült, pedig nem vagyok profi lovas.
2013. ápr. 1. 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:
A mi lovardánkba is ügető került 120E-ért, nagyon jól lett átlovagolva, egyetlen hibája, hogy enyhén pók lába van, de így is simán bír menni 3-4 órát, és semmi baja nincsen. Ráadásul nagyon gyors, a vágtáért nem kell küzdeni, és puhaszájú!
2013. ápr. 1. 21:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Nemreg a teliver farmon 160 ezerert arultak gyonyoru egeszseges pacit...
2013. ápr. 1. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!