Hallottam hogy vannak ilyen "suttogó" kepzések? Mi ez tulajdonkêppen? Hogy hívják? Hol lehet ilyet tanulni? Miből áll? Mennyibe kerül egy képzés? Mennyi ideig tart? Hany éves kortól? Kell-e valamilyen tapasztalatnak, lovas múltnak lennie?
Figyelt kérdés
14/ L2013. márc. 24. 22:22
1/3 FannaL válasza:
Az attól függ kihez mész én voltam Mészáros Gyulánál(nála a legtöbbször(3x) táborokban irtó jó volt(Y), és még a nyílt napok), Molnár Zsoltnál csak figyeltem (ő is ügyes)
Pataky Kata (csak halottam róla, elvileg ő is jó)Csontó Zoltán (elméletileg nagyon szuper bnőm mesélt róla),. Az a legjobb ha nem állsz még zablás szájráncigálós tapasztalattal. Az az semmivel. Pénz mindenkinél változó. A te korosztályod a legjobb. Helyesírási hibákért elnézést kérek! :D
15/L
2/3 FannaL válasza:
Egyébként 3 éve "suttogással" az az természetes lóhoz állással foglalkozom a lovammal. Versenyekre, bemutatókra nem megyünk, csak azt szerettem volna, ha minél jobban és erőszak mentesen taníthassam a lovamat.
3/3 anonim válasza:
Egy-egy ilyen kurzus/hétvége/tábor 40-60 ezer Ft, a legjobb saját lóval menni, mert együtt teszitek meg a lépéseket egymás felé és nem egy "kész" lóval dolgozol. Ilyenkor személyre szabott a feladatokat és tempóban tudtok haladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!