Csak nekem furi a nyaka? .
Figyelt kérdés
Infó róla: 4 éves mén, alapszinten belovagolt, nagyon jó ugróképességű, szelíd, szalaggal 175cm, csikó kora óta nálunk van.. most kezdtünk igazából foglalkozni vele.. nagyon jó származású, útlevélell rendelkezik. Apáról Cento - Capitol1. Anyjáról Canabis - Conterder.
3500 euro.
Csak szerintem nem ér ennyit? Nem igazán értek hozzá, csak valahogy böki a szemem.
2013. márc. 17. 16:57
1/4 anonim válasza:
Szerintem szarvasnyaka van, tehát a nyaka alsó oldala izmosabb, mint a felső. Ez sok helyes lovaglással és kitartó, irányzott edzéssel orvosolható.
Egyébként ez lehet örökletes (ld. Akhal teke), de helytelen lovaglás, rossz nyaktartás eredménye is.
2/4 anonim válasza:
A levegőnyeléstől is lehet ilyen nyaka a lovaknak. Ha ő is ilyen, lehet kapni lovasboltokban "nyakörvet", amivel nem tudja tovább csinálni.
3/4 anonim válasza:
ezt tuti békési kupec hírdeti :D nagyon ismerős a ló
4/4 anonim válasza:
3500 eurót nem ér annyiért már jobb lovat is kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!