A törpehörcsögömnek nagyon ferdén áll a nyaka, hallott már valaki ilyen betegségről?
Figyelt kérdés
Szegénykémnek már vagy 2 hete nagyon ferdén áll a nyaka,
de még csak 1 éves múlt szóval nem hiszem, hogy azért mert a végét járná. Egyszer megkaparintotta egy macska, de nem lett semmi baj mert időben megkaparintottam, lehet hogy sértette meg a nyakát?
2013. jan. 6. 20:59
1/1 anonim válasza:
Egesz nap csak azutan kerestem hogy mit irjak neked a horcsogod miatt de nem talaltam semmit ketrecben vagy akvariumban el?Mert ha ketrecben lehet hogy valahova be szoritotta a fejet es ahogy kihuzta meg randult vagy valami de szerintem vidd el egy allatorvoshoz.Ha meg szukseged van a segitsegemre akkor a facebook-os cimem torpehorcsog tenyesztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!