Milyet vegyek a törpehörcsögömnek? Melyiknek örülne jobban? Melyik kötné le inkább jobban? Tudtok még hörcsög játékokat terrába? Ti vettetek már libikókát a hörcsögötöknek használta?
2012. szept. 26. 16:49
2/9 anonim válasza:
Az elsőt semmiképpen se vedd meg! Az a baj vele, hogy a höri belepisil és mivel fából van, nem tudod takarítani. Így egy-két hónap használat után olyan büdös lesz, hogy muszáj lesz majd kidobni. Ezzel én is így jártam. A második, mivel műanyag, hamar szét lesz rágva, de szerintem azzal el tud játszani. Csak a rácsokba beakadhat a lába. De ha muszáj választani, akkor inkább a második.
3/9 A kérdező kommentje:
oké,köszi jöhet még vélemény :) ha tudtok még játékokat amit vehetnék neki akkor írjatok..
2012. szept. 26. 18:59
4/9 anonim válasza:
A libikóka jó ötlet, de én nem adnék érte pénzt. Egy kis darab léc alá középre beteszel valamit és kész is van. A lécet, ha megrágja, az nem baj, jobb, mintha műanyagot rág.
A faodú helyett meg lehet kapni olyat, ahol sok kis fahenger (ágdarab) van két drótra felfűzve. Abból olyat görbítesz, amilyet akarsz, de le is tudod időnként mosni.
Keresek egy linket...
De ezt is egyszerű házilag megcsinálni.
5/9 anonim válasza:
2. és az utolsónak igaza van, teljes mértékben!
felpontozást elfogadok. (:D)
6/9 anonim válasza:
A hörcsögök is haladnak a korral, a legtöbbje ilyet szeretne:
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. szept. 27. 13:19
8/9 anonim válasza:
Én csináltam olyat házilag, amit az egyik válaszoló belinkelt. Azt, ami faágakból áll és a dróttal hajlítható. Nagyon szeretik a hörik! Az egyik a tetején alszik, a másik meg alatta. És közben még rágcsálják is, szóval a fogukat is koptatja.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!