Mi a véleményetek erről? Hogy tehetnek ilyet az emberek egy lóval?
2013. márc. 13. 22:55
11/15 Keselyüstök válasza:
Erről már én is láttam nem egy videót, már ami a paták 'lesúlyozását' illeti. Szerintem amellett, hogy szerencsétlen állat lelkileg és fizikailag egyaránt szenved, jó idétlenül is néz ki. El nem tudom képzelni mi tetszhet ezen annyi embernek, hát ha még ugye állatkínzás is.( ha nem lenne az még esetleg azt mondanám hogy kinek a pap kinek a paplan...) Minden esetre tény hogy szörnyű, és legszívesebben enyhén szólva orrba vágnám a 'trénereket' is meg a lovasokat is. Ja meg azt aki az ilyenért díjat oszt. De sajnos ilyen mindig volt és mindig lesz is, ne idegesítsd magad miatta, nem érdemes:/. Egyet mondjuk nem értek. (jó, igaz, ezt az egészet nem értem) De miért ütnek az orrukra? Miért jó ha ágaskodik?
12/15 anonim válasza:
Azért, mert ezzel is a mellsőit emeli... Szerintem amúgy rém idiótán néz ki, és nem is értem a lényegét, hogy ez most miért jó, de biztosan meg lehetne tanítani nekik ezt máshogy is, igaz mondjuk az is, hogy egyrészt lassabban (ld. spanyol és francia magasiskola se 5 nap alatt képez ki egy lovat), másrészt sok munkát is igényelne, meg hozzáértést. Ja, az nincs. Egyik se. Akkor meg nem kell lovat tartani.
13/15 anonim válasza:
"Szerintem amúgy rém idiótán néz ki, és nem is értem a lényegét, hogy ez most miért jó..."
És a kutyák farok- és fülcsonkolásának mi értelme van? Ugyanannyi, az is állatkínzás. Sajnos sok (nagyon sok) a hülye, kretén, degenerált vad.barom ember.
14/15 Keselyüstök válasza:
Akkor jól sejtettem...köszi a választ
15/15 anonim válasza:
Szerintem aki ezt teszi egy lóval, azt bekéne dobi egy folyóba 50 kilóval a lábán, s amikor már majdnem megfulladna akkor kihúzni, majd 10x ezt egymás után, had szenvedjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!