Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A lovam teljesen kezelhetetlen...

A lovam teljesen kezelhetetlen. Mit csináljak? Már az oktatóm ajánlotta hogy rakjak fel neki egy feszítőt, de arra sem reagál.

Figyelt kérdés
Ja, most jönnek majd a kommentek 'Fúú te feszítőt raksz be a lovadnak??' Szeretettel várom őket....

2013. márc. 13. 07:47
 1/5 anonim ***** válasza:

mit értesz azon, hogy kezelhetetlen? mik a problémák?

lovaglás alatt?

én keresnék egy másik edzőt és elkezdeném teljesen az elejétől.

a feszítőt egyenlőre nem ajánlanám, lehet csak tovább rontasz vele a jelen problémán.

2013. márc. 13. 08:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Feszítőt csak akkor tegyél rá, ha nagyon jól tudsz bánni vele, mert letörheted az állkapcsát, ha nagyon belecsimpaszkodsz.

Másfelől, mit értesz kezelhetetlen alatt? Valószínűleg megkérdezte a lovad, hogy lovas vagy-e, vagy lekvár, és nem tudtál megfelelő választ adni, így hierarchia gondok vannak, vagy a belovaglásával nem stimmel valami,de az már a megvásárlása előtt is szembetűnő lett volna.

2013. márc. 13. 09:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát hogy igazából semmilyen segítségre nem reagál. Vágó elől mentettem meg, és szerintem egész korrektül lovagolom, mert eddig igazából minden lóval elboldogultam. Rajta kívül... De komolyan, életemben nem gondoltam hogy egy lónak lehet ennyire kemény a szája. Egyszerűen... Jó, a fordulatokat még megoldom kemény testsúly és határozott csizmasegítségekkel, de ha egy kicsit is más a helyzet , pl. fúj a szél, akkor komolyan, SEMMIRE sem reagál :(
2013. márc. 13. 09:49
 4/5 Valletta ***** válasza:

Az elejéről kellene kezdeni a lovad képzését és sürgősen oktatót váltani. Nem csak a szájával van a gond.

Itt már írtam egy kemény szájú lóról, nézd meg légyszi: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__lovak__4102452-egy-ke..

2013. márc. 13. 11:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kimerítő választ, remélem segít! xS :)
2013. márc. 13. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!