Milyen az Annahegyi lovarda?
Nem ajánlom. Semmire se, sem tanulni, sem bértartani. Igazán magasszintű, jó oktatást ne várj ott, egyrészt nincs hozzá ló, másrészt az oktatók se törik magukat olyan nagyon a lovasokért. Bértartás jónak tűnik, minden szépet megígérnek, de utána általában jó, ha felét kapod. (Lovászok kegyén múlik, hogy a igazából lovaddal mi van...)
Évekig jártam oda, full kezdőként, és azt hiszem életem végéig bánni fogom. Aki úgy kerül oda, hogy nincs különösebb tapasztalata, sokáig nem veszi észre, de azzal a lovival nem csak egy-két dolog problémás, és nem csak kicsit, még ha mostanában kicsit ki is lett pofozva.
Előttem válaszoló! Ne akadj ki a tulaj viselkedésén, állandóan ezt csinálja. Ha az ottani lovak egészségi állapotát veszem alapul, te jártál jobban.
Kérdező! Törökbálinton egy-két éve nyíltak ilyen mini, családias, hobbista kis lovardák, sajnos egyiket se ismerem, neten kéne nézelődni utánuk. Én ezerszer inkább azokkal tennék próbát a helyedben, jó eséllyel sokkal biztonságosabbak, mint Annahegy.
Szia!
Én nem ismerem az Annahegyi lovardáát...
De én törökbálinton egy Isu Tanya nevű kis farmra járok lovagolni,elég kicsi hely,semmi extra,de nagyon családias a légkőr jók a lovak,és hát én teljesen kezdőént nem ajánlom,de ha már tudsz szabadon ügetni,vágtázni,és esetleg már terepen is voltál,akkor nagyon sokat lehet haladni onnantól.Ha érdekel,akkor írj e-mailt :) szabolora@gmail.com
Sziasztok! Nagyon régi a kérdés, de azért írok..
Egy ideje eléggé lepukkank, de most kezd ismét visszatérni.( Én itt dolgoztam és most mentem vissza..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!